👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:36

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

ale ekspresja tego ryja jest zupełnie niepotrzebna. polecam odpalić po prostu sam dzwięk i nie patrzeć na tego przychlasta, kimkolwiek on jest.

opusative
Typowy polaczek cebulaczek który zazdrości każdemu kto ma lepiej od niego.
(uprzedzając kolejny ból dupy, nie mylić polaczka z Polakiem)
Typowy polaczek cebulaczek który zazdrości każdemu kto ma lepiej od niego.
(uprzedzając kolejny ból dupy, nie mylić polaczka z Polakiem)
Ktoś by pomyślał ze po ponad dekadzie dubingowania gier w Polsce wytworzy się grupa ludzi profesjonalnie dubingujących gry... Poza tym zamiast brać kogoś z łapanki nie lepiej wziąć kilku miejscowych aktorów z teatru?

korinogaro,
To samo myślę. Aktorzy z teatrów nie życzyliby sobie gigantycznych kwot a ich umiejętności operowania głosem są - bo być muszą- rewelacyjne.
To samo myślę. Aktorzy z teatrów nie życzyliby sobie gigantycznych kwot a ich umiejętności operowania głosem są - bo być muszą- rewelacyjne.

Pierwszym aktorem w Polsce, który w 1994 r otrzymał licencję na dubbingowanie gier był Jarosław Boberek. Według mnie najlepszy dubbing był w Baldur's Gate (nie w re-make'u) i w paru innych klasykach (takich jak chociażby Gothic, Wiedźmin itd.). Może ktoś uzna ten komentarz za głupi, ale gówno mnie to obchodzi...

aitec napisał/a:
growego? co to takiego?
Może słowo to pochodzi od słowa "gra"? Nie jestem pewna...

CO za ciotą trzeba być żeby grać w strzelanke na konsoli ....

"o to jak prezentuję się"
Skiter18, w którym momencie się prezentujesz?
Skiter18, w którym momencie się prezentujesz?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie