📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
6 minut temu

Zakaz wychodzenia z domu...a wcześniej żarty z ludzi którzy porobili zapasy. Zaraz będzie taka jazda w jewuropie że się dopiero obsramy i ten cały papier będzie nam naprawdę potrzebny.
garota napisał/a:
Zakaz wychodzenia z domu...a wcześniej żarty z ludzi którzy porobili zapasy. Zaraz będzie taka jazda w jewuropie że się dopiero obsramy i ten cały papier będzie nam naprawdę potrzebny.
jakl będziesz mial plakietkę oryginalna glosowałem na Adriana to ci nic nie zrobią ;

Emilian89 napisał/a:
jakl będziesz mial plakietkę oryginalna glosowałem na Adriana to ci nic nie zrobią ;
A to jakiś Adrian startuje w wyborach?
A wy wszystko lykacie i pozwalacie się tak traktowac? Boże otwórzcie oczy bo za rok będą nas ładować szczepionkami, już teraz robią aplikacje do monitorowania gdzie przebywa zakażony wystarczy potem wbijać kto się zaszczepił a kto nie i nie dostaniecie roboty czy wizyty gdize kolwiek, przeciez to koncernom farmaceutycznym zależy na tym aby uzależnić państwa od haraczu za szczepionki nawet kosztem zniszczenia gospodarek... Najgorszy z możliwych koszmarów się spełnia, wirus cov19 występuje w zwykłej grypie, a śmiertelność na samego wirusa jest prawie zerowa

@ Emilian89 - pytanie do Ciebie lub innych zwolenników powrotu do "tego jak było". Na kiedy mają być przełożone wybory ? Czy macie może ustaloną jakąś jedną wersję ? czy może jeszcze nie ma przesłanych instrukcji ? uprzedzając lansowaną wersję "na jesieni"- to czy w przypadku, kiedy będzie jeszcze 10 chorych (lub 100), to będzie można przeprowadzić wybory czy jeszcze nie ?
garota napisał/a:
W Hiszpanii jest taki sam zakaz jak od dzisiaj w Polsce normalnie po jedzenie do sklepu możesz iść, ten typ pewnie kursował w tę i zpowrotem po mieście swą pięrdziawką więc go zatrzymali. A zapasy robili debile bo odcięcie ludzi od sklepów spożywczych dopiero by spowodowało ambarasu który był by gorszy od wirusa.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie