Dajesz uzasadnienie. Bez uzasadnienia swojej wypowiedzi jesteś tylko kmiotkiem z gimbazy, nic nieznaczącymi literkami na moim ekranie
Rozśmieszyłes mnie

Niczego nie będę uzasadniał. Sugeruje zweryfikowanie poglądów, bo podobno tylko upośledzeni twardo stoją przy swoim

Niczego nie będę uzasadniał.
Haha, na to właśnie czekałem

bo podobno tylko upośledzeni twardo stoją przy swoim
Dokładnie tak! Tylko, żeby zmienić poglądy, ktoś musi na Ciebie wpłynąć argumentami. A stoję tu sam (jak Travolta w znanym memie), a pod stopami mam morze leszczy

Haha, na to właśnie czekałem Teraz z czystym sumieniem mogę Cię nazwać przegrywem, leszczu
Dokładnie tak! Tylko, żeby zmienić poglądy, ktoś musi na Ciebie wpłynąć argumentami. A stoję tu sam (jak Travolta w znanym memie), a pod stopami mam morze leszczy
Uuu! Lepszy mądrala się znalazł

Zanim się rozwiniesz w swoich mądrościach sprawdź jednak czy to na czym stoisz, to nie gowno

czy to na czym stoisz, to nie gowno
Wiesz ze właśnie strzeliłeś sobie w kolano? xD
Latamy w kompletnie innych wagach, synku...
Wiesz ze właśnie strzeliłeś sobie w kolano? xD
Latamy w kompletnie innych wagach, synku...
Ja to chociaż wiem gdzie moje kolana, bo ty w tym gownie nawet nie wiesz czy masz nogi. Tak głęboko

Zgadzam się. Poziom dla Ciebie nieosiągalny

Poziom dla Ciebie nieosiągalny
Okej, to jak Vegeta z DBZ włączam detektor poziomu mocy:
Niczego nie będę uzasadniał.
Uuu!
Ja to chociaż wiem gdzie moje kolana
Buum!! Detektor wyj🤬o poza skale xD
Jesteś ultra ameba
W sumie miałem ci już nie odpisywać, ale pozwolę sobie jeszcze na to, nie mogę się powtrzymać
Okej, to jak Vegeta z DBZ włączam detektor poziomu mocy:
Buum!! Detektor wyj***ło poza skale xD
Jesteś ultra ameba
Udowodniłeś tylko, ze potrafisz cytować, bo sens gdzieś ci sp🤬olil:D
Z tobą to trochę tak jak z idiota. Dopóki się nie odzywa, to tylko wyglada na takiego....Miałeś szanse nie odzywać się

Żałosny poziom. Neomarksistowska rewolucja w natarciu. Będziecie jeszcze do tego samego księdza kiedyś po pomoc szli, bo Wasi protestujący przyjaciele się dla nas wyłożę albo wykorzystają. Dla mnie wszyscy, którzy atakują kościoły w tym proteście to zwykłe imbecyle, którzy nawet nie czytali wyroku TK, a tym bardziej nie mają pojęcia o jego znaczeniu
Czyli Ty i wszystkie osoby, które dały Ci piwo czytały ten wyrok, tak?

Czyli Ty i wszystkie osoby, które dały Ci piwo czytały ten wyrok, tak?
Nie da się "przeczytać wyroku", bo to nie jest legalny trybunał i jego wysrywy to nie są wyroki.

Żałosny poziom. Neomarksistowska rewolucja w natarciu. Będziecie jeszcze do tego samego księdza kiedyś po pomoc szli, bo Wasi protestujący przyjaciele się dla nas wyłożę albo wykorzystają. Dla mnie wszyscy, którzy atakują kościoły w tym proteście to zwykłe imbecyle, którzy nawet nie czytali wyroku TK, a tym bardziej nie mają pojęcia o jego znaczeniu
Ty za to "masz pojęcie" - takie, jakie ci z ambony do pustego łba wcisnęli.