👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:25

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
jak żyje 32 lata jeszcze nigdy nie zmarnowałem nawet kropli tego szlachetnego trunku

gdyby tak długo nalewał w knajpie ludzie by pousychali z pragnienia

"Ani jednej kropli"? Zastanówcie się, podczas przechylania butelka jest zanurzona - co za tym idzie, browar ze środka osiądzie na zewnętrznej części szyjki. Zmarnowane kilka kropel, a to jest niedopuszczalne.

Nalać w taki sposób piwo przeniczne które pieni się jak skurewsen po zjedzeniu kocimiętki to nie lada wyczyn. Piwko dla robota.
Robot super, jednak to co on zrobił, człowiek zrobi dwa razy szybciej, robot dla totalnych leni, nic poza tym.

W taki sposób nalewa się piwa z osadem (np. pszeniczne, miodowe, itp. itd.).
Człowiek robi to lepiej bo nie moczy butelki w piwie + wychodzi mu to szybciej.
PS. Na końcu roluje się butelkę żeby nie stracić osadu z dna + przeciwdziała to nadmiernemu pienieniu piwa.
Człowiek robi to lepiej bo nie moczy butelki w piwie + wychodzi mu to szybciej.
PS. Na końcu roluje się butelkę żeby nie stracić osadu z dna + przeciwdziała to nadmiernemu pienieniu piwa.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie