xMalinowy napisał/a:
Jak się nie podoba transport to proszę wyp🤬olić ją
Popieram! Wyp🤬olić we wszystkie otwory! ją.
Wstyd mi za nietolerancyjnych współpasażerów, którzy nie zechcieli zostać ubogaceni kulturowo.
SupremeLeader napisał/a:
Popieram! Wypie**olić we wszystkie otwory! ją.
Jest wielkie prawdopodobieństwo iż po zerwaniu tej derki gorzko byś pożałował. Chyba że miałeś na myśli dynamit

dyhayne napisał/a:
Jest wielkie prawdopodobieństwo iż po zerwaniu tej derki gorzko byś pożałował. Chyba że miałeś na myśli dynamit
Mial na mysli stewardese bo ma fajny tyłek?

C0C0JUMBO napisał/a:
Mial na mysli stewardese bo ma fajny tyłek?
Połowa sadoli r🤬alaby wszystko co się rusza i w co można włożyć. Przykre ale prawdziwe...

otomin napisał/a:
Połowa sadoli r🤬alaby wszystko co się rusza i w co można włożyć. Przykre ale prawdziwe...
Znajdziesz sobie dziewczynę to przestaniesz tak robić, cierpliwości.
nie lepiej zamiast robić aferę kazać jej wyść na zewnątrz? ta nietolerancja mnie dobija
podpis użytkownika
z każdym dniem wzrasta liczba osób, które mogą mnie pocałować w dupę

Zanim nastały zj🤬e czasy to w samolotach mozna było sobie zapalić. W Polsce autobusy i składy pociagów miały montowane fabrycznie popielniczki. Palić mozna było w kinie, czasami nawet w teatrze (na wycieczkach pracowniczych).
Potem nastały czasy p🤬dusi, którym zaczął przeszkadzac dym. Chamy potrafia podejść i się rzucac nawet jak stoisz gdzies na uboczu lub idziesz ulica. Wdychaja j🤬y smog a przeszkadza im mały dymek.
Potem nastały czasy p🤬dusi, którym zaczął przeszkadzac dym. Chamy potrafia podejść i się rzucac nawet jak stoisz gdzies na uboczu lub idziesz ulica. Wdychaja j🤬y smog a przeszkadza im mały dymek.

SupremeLeader napisał/a:
Znajdziesz sobie dziewczynę to przestaniesz tak robić, cierpliwości.
Widać ze nie zrozumiałes. Czytanie ze zrozumieniem kłania się ale co ty możesz wiedzieć o takich rzeczach. Następnym razem użyj mózgu, to nie boli...