👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:55

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Wstyd mi za nietolerancyjnych współpasażerów, którzy nie zechcieli zostać ubogaceni kulturowo.
SupremeLeader napisał/a:
Popieram! Wypie**olić we wszystkie otwory! ją.
Jest wielkie prawdopodobieństwo iż po zerwaniu tej derki gorzko byś pożałował. Chyba że miałeś na myśli dynamit

dyhayne napisał/a:
Jest wielkie prawdopodobieństwo iż po zerwaniu tej derki gorzko byś pożałował. Chyba że miałeś na myśli dynamit
Mial na mysli stewardese bo ma fajny tyłek?

C0C0JUMBO napisał/a:
Mial na mysli stewardese bo ma fajny tyłek?
Połowa sadoli r🤬alaby wszystko co się rusza i w co można włożyć. Przykre ale prawdziwe...

otomin napisał/a:
Połowa sadoli r🤬alaby wszystko co się rusza i w co można włożyć. Przykre ale prawdziwe...
Znajdziesz sobie dziewczynę to przestaniesz tak robić, cierpliwości.
nie lepiej zamiast robić aferę kazać jej wyść na zewnątrz? ta nietolerancja mnie dobija

SupremeLeader napisał/a:
Znajdziesz sobie dziewczynę to przestaniesz tak robić, cierpliwości.
Widać ze nie zrozumiałes. Czytanie ze zrozumieniem kłania się ale co ty możesz wiedzieć o takich rzeczach. Następnym razem użyj mózgu, to nie boli...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie