Twardzi ci kierowcy w Ekwadorze
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
żmij
2024-10-20, 9:04
Centurion napisał/a:
Twardzi ci kierowcy w Ekwadorze
I weź tu jedź na gapę...
żmij napisał/a:
I weź tu jedź na gapę...
Gościu tam przeskoczył jeden i nic kierowca nie zareagował ale napastnik z nożem go odpalił i zbudził prawdziwą bestie

z drugiej strony czy warto się narażać że dostanie pod żebra czy w okolice wątroby za marną pensję ??
Panna miała papugę która kiedyś tak się darła. Jak ja jej nienawidziłem. Cieszyłem się jak zdechła. Później papugę wypuściłem.
zirytowało mnie to babsko drące paszczę
Po c🤬j zmywary w takich sytuacjach drą p🤬dy?
Nie dość że rozmawia z kierowcą podczas jazdy to jeszcze drze mordę
garota napisał/a:
Panna miała papugę która kiedyś tak się darła. Jak ja jej nienawidziłem. Cieszyłem się jak zdechła. Później papugę wypuściłem.
Szkoda panny...
Co chcieli ukraść? Bilety? Xd
Czemu ten rabuś na początku nie zaj🤬 tej baby, k🤬a nie dość że drze pisda ryja nie do wytrzymania, wprowadza większą presję i na dodatek suka nie pomaga.
typowe, facet sie nap🤬la z bandytą a baba drze morde, i to nawet po fakcie
Konto usunięte
2024-10-20, 12:10
a baba stoi i drze p🤬de .....
Nome
2024-10-20, 13:02
Puczysta napisał/a:
C(...)drze pisda ryja nie do wytrzymania, wprowadza większą presję i na dodatek suka nie pomaga.
całkiem jak kibice, więc nie wiem co wam się nie podoba
Babsko tak głośno drze p🤬de ze mikrofon w kamerze się zepsuł xD