Nawet się op🤬lić w spokoju człowiek nie może bo okradną.
i teraz zadzwoń na policje jak telefon zaj🤬i
widać, że ofiary dośwaidczone
Po co się stawiać i szarpać, skoro kamery wszystko ładnie uchwyciły.
freaky napisał/a:
Po co się stawiać i szarpać, skoro kamery wszystko ładnie uchwyciły.
C🤬j z kamerami. Można wyłapać w gębę albo stracić życie - telefon sobie kupisz a zdrowia nigdy.
Nie wiem czy bym wytrzymał. Pół łba obcięte i h🤬j, NIE NIE TA ZNIEWAGA KRWI WYMAGA
Nie wiem czy bym wytrzymał. Pół łba obcięte i h🤬j, NIE NIE TA ZNIEWAGA KRWI WYMAGA. Kiedyś miałem taką sytuację w Słupsku zjeby po characz się zjawiły, śmiech na sali przydupasy w dresach z Gambino i dostali na dziurę jescze dziadek z kolejki kopa dołożył. Po obcięciu poczekałem jeszcze parę minut bo zaraz mieli wpaść i spalić cały MANHATTAN
Co za poj🤬y kraj, złodziej na złodzieju złodziejem
podpis użytkownika
We know they are lying.
They know they are lying.
They know that we know they are lying.
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.
Dziwie się że tam się jeszcze nie pojawiły bojówki wk🤬ionych obywateli wycinających ścierwo jak zboże.
No i roboty nie dokończą bo im nożyczki zaj🤬i.
W sumie hajsu też nie dostaną więc się wyrównuje.
To było zamierzone.
Fryzjer i klienci wygladaja jakby sami tej samej branzy robili, wiec pewnie niedlugo odzyskaja strate w autobusie.
K🤬a. Naprawdę do samego końca miałem nadzieję, że ten fryzjer wyciągnie skądś giwerę i ich wystrzela.
To z Afryki jest mniej materiału na sadulu niż z Brazylii. Masakra, jaki poj🤬y, obrzydliwy kraj. Tylko laski i plaże w miarę ładne.
to kara za pedalskie fryzury
Jesse.Pinkman napisał/a:
C🤬j z kamerami. Można wyłapać w gębę albo stracić życie - telefon sobie kupisz a zdrowia nigdy.
Spokojnie, niebawem kolejne egzekucje. Oko za oko
podpis użytkownika
Idąc ciemną doliną zła się nie ulęknę ponieważ jestem największym sk🤬ysynem w całej tej dolinie....