Ahahahaha
Z gołymi łapkami takiej kasy bronić. Co za pracą ja jebię kierowniku.
@DeLux: dokładnie, aż się prosi żeby wyskoczył na bandytów z shotgunem...
właściciel był chyba mocno nieubezpieczony, skoro tak się stawiał nyggusom. xD
DeLux napisał/a:
Ahahahaha
Jak się kiedyś dorobisz czegoś więcej niż słownika to zrozumiesz.
turor napisał/a:
Jak się kiedyś dorobisz czegoś więcej niż słownika to zrozumiesz.
O staaary 😀 zrobiłeś mi dzień. Po tym już się nie podniosę, rzucę ósmą klasę i już nigdy nie skończę podstawówki chociaż próbuje już czwarty raz. Dzieci z klasy myślą, że jestem nauczycielem 😀
[ Dodano 2024-12-25, 12:20 ]
@turor: dobra, c🤬j co w dupę leniwy gnoju. Nawet w profil nie klikasz
DeLux napisał/a:
O staaary 😀 zrobiłeś mi dzień. Po tym już się nie podniosę, rzucę ósmą klasę i już nigdy nie skończę podstawówki chociaż próbuje już czwarty raz. Dzieci z klasy myślą, że jestem nauczycielem 😀
Jedna uwaga i już dużo lepiej to wygląda.
Jeszcze kilka i zrobisz maturę

DeLux napisał/a:
Ahahahaha
To Kanada. Tam za noszenie scyzoryka Victorinoxa białas może dostać karę łagru czy co tamtejsze komuchy wymyśliły

JoSeed napisał/a:
@: dokładnie, aż się prosi żeby wyskoczył na bandytów z shotgunem...
To jest Kanada. Oni mają inny stan umysłu. Bliżej im do Europy zachodniej kiedyś był to powód do chwały. Teraz już jakby mniej
Polacy takie akcje w Niemczech robili już z 40 lat temu. Zresztą odbywały się one na zlecenie naszych służb bezpieczeństwa
DeLux napisał/a:
Ahahahaha
No właśnie energię miał jak najbardziej piękną, ale te gołe łapy to go jednak na frjajera klasyfikują. Widać, że myślał o tym, że się tak stać może to czemu w takim razie nie miał gana i nie błogosławił...
podpis użytkownika
Niezmanipulowany
szczęścia kierownika, że zapewne murzynki nie mieli flinty. Pech zapewne murzynków, że są debilami i nei zabrali flinty.