📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 10:49

co za ciapa, gdyby machnoł mu łapa to by mu ta makówka spadła ...
a nie trzymał noża pewnie i była szansa by spokojnie my go wytracić
to juz nie chodzi o kasę, ale o zasady, taki bezczel pójdzie dalej kraść
a nie trzymał noża pewnie i była szansa by spokojnie my go wytracić
to juz nie chodzi o kasę, ale o zasady, taki bezczel pójdzie dalej kraść
z 5 razy by go zlapal za reke i unieruchomil ale wydaje mi sie ze myslal o tym ze chipsy i hamburger zostawil na zapleczu.

On tam nacisnął jakiś przycisk napadowy zanim napastnik wszedł za ladę - kto ma oczy ten dojrzy.
Wyjrzał potem przez okienko., prawdopodobnie by sprawdzić kierunek oddalania się złodzieia.
Przy dobrych wiatrach dobra firma ochroniarska dojedzie w 2 minuty. Przycisk naciśnięty 40 sekund przed wyjściem gościa ze sklepu - jest duża szansa, że go dogonią, a przynajmniej napędzą mu stracha czym zniechęcą do dalszych napadów - przynajmniej na ten sam sklep.
Wiem - marzenia, ale szansa jest.
Wyjrzał potem przez okienko., prawdopodobnie by sprawdzić kierunek oddalania się złodzieia.
Przy dobrych wiatrach dobra firma ochroniarska dojedzie w 2 minuty. Przycisk naciśnięty 40 sekund przed wyjściem gościa ze sklepu - jest duża szansa, że go dogonią, a przynajmniej napędzą mu stracha czym zniechęcą do dalszych napadów - przynajmniej na ten sam sklep.
Wiem - marzenia, ale szansa jest.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie