👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:34

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

bartula napisał/a:
Człowiek inteligentny znajdzie sobie pracę...
Pozdro
a jak ktoś jest inteligentny ale leniwy to co z pracą?
Gość się z medalu nie ucieszy, bardziej by mu flaszka pasowała w podzięce

BMWswap, To lepiej znajdź chęci do pracy "gimbusie", bo u mamusi na garnuszku za długo nie pociągniesz.
@WhyMe?
W stanach za napad na sklep dostanie parę lat, za morderstwo dożywocie. Nadal idiota?
W stanach za napad na sklep dostanie parę lat, za morderstwo dożywocie. Nadal idiota?

a ja powiem, że dlatego miał gun na kulki dlatego że za napaść w ostro wychaczył by bezterminowy.
dziękuje dobranoc

" Przeaszam, że przestaszyem klyenta.. ekch... ale bya moja koej tera.. ekch.. więc tak.. poproszzzz pouwkę... eckch.. i czypsy..."
Mar0 napisał/a:
BMWswap, To lepiej znajdź chęci do pracy "gimbusie", bo u mamusi na garnuszku za długo nie pociągniesz.
myślisz ze pisząc "inteligentny ale leniwy" miałem na myśli siebie? musiałbym mieć coś ze skromnością żeby uważać się za inteligentnego. nie to co ty. ty jesteś taki mądry i błyskotliwy, masz tyle do powiedzenia a co najważniejsze - z sensem. a z tym gimbusem to trochę nie trafiłeś, nie każdy jest taki jak ty
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie