👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
3 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Jak mi typ nos złamał to wyglądałem jak neandertalczyk..
Ale sam sobie nastawiłem w drodze na pogotowie tak, że nawet nie widać, że złamany był.

Blade ziele napisał/a:
Ale sam sobie nastawiłem w drodze na pogotowie tak, że nawet nie widać, że złamany był.
o jaki z ciebie zajebisty rambo...sam se nos nastawiłeś

Materiał + wywiad z gościem:
tvnz.co.nz/national-news/petrol-station-owner-fights-off-armed-robber-...
tvnz.co.nz/national-news/petrol-station-owner-fights-off-armed-robber-...
podpis użytkownika
zrzutka.pl/ffm2du
Koleś siedział, oglądał na jutubie najlepsze sceny walki z bolyłudu, wszedł napastnik, więc kolo stwierdził, że czas przetestować czego się właśnie nauczył. Niestety zabrakło efektów specjalnych

Oczywiście jak "każdy" sadol zobaczyłeś twarz pracownika stacji i jesteś oburzony, czy co? Żenujące społeczeństwo. Wszystko na pokaz, bo tak jest modnie, bo nie lubimy czarnych. Jeden kretyn powie coś na kolorowych, drugi powtarza, bo jego idol tak mówi.
Blade ziele napisał/a:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie