Tak naprawdę w c🤬j słabo, że ludzie są pchani na jakieś żenujące napady typu żabka. To tylko pokazuje stan naszej gospodarki i ukrywaną biedę. Wracają przestępstwa, których marginesowi nie opłacało się robić. Może debil, może walnięty a może on top of that pchnięty do tego przez własną sytuacje typu długi zaciągnięte na spłaty kredytu czy coś w tym stylu. Nie usprawiedliwiam gościa, został wyrwany za to co zrobił, ale zwracam uwagę, że tego jest coraz więcej, a w tle jest narastająca bieda.
Niestety ten, który zszedł miał tylko metalową rurkę, pistolet miał ten drugi, więc właściciel na pewno pójdzie siedzieć. Mam na dzieję że nie na długo. Brawo dla tego pana
gnojki
Ten co dostał kosę gratis.
po to jest te prawo o niewspółmiernej obronie żeby właśnie jakieś zwierze cie nie zabiło jak go uderzysz pięścią !@ to pies też cie może zastrzelić jak predkosc przekroczysz chyba nie
podpis użytkownika
i tak mnie jebie twoje zdanieCo za brednia... Obrona konieczna dotyczy nie tylko życia i zdrowia, swojego i innych osób, ale również obrony mienia. Masz prawo bronić swojego lub innych osób majątku, zamiast uciekać.
ja bym nikogo nie zabił wiec jebnij baranka w ściane i się zastanów kto jest patusiarska k🤬a