👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:53

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
qwa jakoś liczyłem, że jednak przezyje waleczny dziadek 77 lat i nie zesrać się. Szanuje
silwerbalk napisał/a:
Ty pewnie miałbyś tak samo.Co on tak obsrał zbroje przed grzybem.... typ momentalnie spotulniał jak baran? O ch*j tu chodzi nie rozumiem
"atomboy
qwa jakoś liczyłem, że jednak przezyje waleczny dziadek 77 lat i nie zesrać się. Szanuje"
Ktoś przetłumaczy na polski?
qwa jakoś liczyłem, że jednak przezyje waleczny dziadek 77 lat i nie zesrać się. Szanuje"
przeme13 napisał/a:
"atomboy
Pomógłby ale nie znam ukraińskiego
Info dla przygłupów "77 dziadek vs gówno" nie oznacza że dziadek się zesrał ze strachu tylko że stary dziadek walczył z gościem o zdolnościach bojowych porównywalnych do stolca.
juras80krk napisał/a:
Kocie ruchy jak DeNiro w Irlandczyku
Akcja tez w Irlandii
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie