Główna Poczekalnia (10) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:53
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2012-10-27, 17:24 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-10-27, 17:24
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
beliar87 2012-10-27, 17:27 5
(ok. 2:10) policjant pokazał legitymację... nie wierzę, jeszcze mi się nie zdarzyło widzieć legitymacji policyjnej, a kontroli trochę już miałem...
Zgłoś
RuBu 2012-10-27, 17:28 2
Jak dzwonił to można to sprawdzić - a i rozmowy na nr. alarmowych podobno są nagrywane. Więc co za problem ? - czy może tajemniczo nagranie się skasowało ?
Zgłoś
tigerqaz 2012-10-27, 17:32 1
Zgłoś
konto usunięte 2012-10-27, 17:35 3
Zgłoś
szczurto 2012-10-27, 17:41 1
Zgłoś
konto usunięte 2012-10-27, 17:46
ze strzelaniem to też u nich nie najlepiej. jedyny celny strzał w weterynarza. wszyscy wierzymy ze POkrzywdzony milicjant pierwszy sie wylegitymował oraz wścibski żołnierz zdążył spisać numer odznaki
Zgłoś
obstawpojare 2012-10-27, 17:55 9
Zgłoś
konto usunięte 2012-10-27, 18:05
nie chce mi się wierzyć, że policja ni stąd ni zowąd zajechała mu drogę bez wcześniejszych prób zatrzymania do kontroli. Ale skoro swobodnie sobie jeździ przed kamerą to widocznie jakoś się dogadali.
Zgłoś
artiee 2012-10-27, 18:12
Asiulka_ai napisał/a:

rysiu nie ma auta

Ma auto, ale nie ma prawka.
Zgłoś
stery_srh 2012-10-27, 18:24
artiee napisał/a:

Ma auto, ale nie ma prawka.

Nie może być.
kiziamizia napisał/a:

Asiulka Rysiu ma mitsubajzera nawet z salonu kupil ale nie ma prawka, wiec koledzy go woza

Zgłoś
konto usunięte 2012-10-27, 18:36
Wiadomo sprawa na passata w tedeiku to złodzieje się w krzaczorach z giwerami czają od rana do nocy
Zgłoś
daveron 2012-10-27, 18:44
Wszystko spoko, ale strzaly? Policja w Polsce z tego co wiem nie moze sobie strzelac od tak do kazdej osoby ktora ucieka, to nie USA...
Zgłoś
onnnbydgoszcz 2012-10-27, 18:51
Jestem z Bydgoszczy i prawda jest taka, że Panowie w brawo zawsze jeżdżą normalnie ubrani i nie mają żadnych kamizelek, Zakładają czarne czapeczki i zgrywają nie wiadomo kogo. Stojąc ostatnio pod macdonaldem widziałem jak zatrzymują dwie kobiety, chwile podyskutowali na parkingu i kobiety odjechały a oni za nimi. Nie wiem jak to się skończyło ale niech każdy się sam domyśli.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem