Główna Poczekalnia (7) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Postaw kawę Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:34
konto usunięte 2019-02-08, 22:31 37
Przez chwilkę było mi go żal że go tak klepią jak już i tak nie stwarzał zagrożenia, ale potem przypomniałem sobie że pójdzie to siedzieć za pieniądze między innymi tych których chciał okraść.
Zgłoś
~Velture 2019-02-08, 22:41 5
Gaz paraliżujący > gaz pieprzowy
Zgłoś
woytasw 2019-02-08, 22:46 84
Jakie to pięknę. Obywatele sami wymierzają sprawiedliwość sprawcy złapanemu na przestępstwie.
Zgłoś
KANIBAL22 2019-02-08, 23:53 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Daedra 2019-02-09, 0:27
To Mroczne Bractwo
#pdk
Zgłoś
pve11 2019-02-09, 0:31 24
Coś pięknego, mam nadzieję że tych dwóch nie spotka żadna kara.
Zgłoś
lm65 2019-02-09, 0:43
Ma szczęście, że to nie Brazylia : ) tam pewnie już by miał dziury w całym ciele.
Zgłoś
konto usunięte 2019-02-09, 1:18 4
pve11 napisał/a:

Coś pięknego, mam nadzieję że tych dwóch nie spotka żadna kara.

Śmiem w to niestety wątpić, ostatnio czytałem w jakiejś śmiesznej gazecie poznańskiej, że na Wildzie pijaczek/bezdomny wszedł do sklepu i chciał ukraść dwa piwa, właściciel sklepu go oklepal, złodziej poszedł do sądu mówiąc, że nie chciał nic ukraść a właściciel go przywiązał do krat na zapleczu i bił. Jaki był wyrok? 11 miechów w zawiasach dla wlasciela sklepu, mimo że właścicielka innego sklepu potwierdziła, że ten pijaczyna od dawna kradł w sklepach.
Zgłoś
polakwrocek 2019-02-09, 1:21 10
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
hellbwoi 2019-02-09, 1:48 24
całkiem dobre krzesło pogiął
Zgłoś
Konikmamy 2019-02-09, 2:11 1
Zgłoś
Jagang 2019-02-09, 4:50 4
Zgłoś
jontlek 2019-02-09, 6:35
Zgłoś
garota 2019-02-09, 6:52 3
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem