👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:59

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Pierwszy raz w życiu widziałem parzystokopytnego węża, dzięki.

Cytat:
Parzystokopytnych piszemy razem.
Pozdrawiam.
To był sarkazm co do tego węża ...

Nie rozumiem.. Strzelają do zwierząt różnego gatunku więc nie ma to żadnego ekonomicznego uzasadnienia ciesząc przy tym mordę. To nie jest wporządku.
@up typowy pies ogrodnika sam nie odstrzeli i zeżre a drugiemu zabroni

Cytat:
Nie rozumiem.. Strzelają do zwierząt różnego gatunku więc nie ma to żadnego ekonomicznego uzasadnienia ciesząc przy tym mordę. To nie jest wporządku.
Też nie rozumiem bardzo wielu kwestii w tym temacie. Myślę ze każdego szkodnika na mojej posesji odpalił bym jak najbardziej humanitarnie grzechotnika zawiązał na guza, kojoty i dziki przyprowadził na smyczy na posterunek policji z aktualnym dowodem osobistym.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie