Kilka słów o polskich internetowych cwaniakach.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:47
Był to pierwszy film z cyklu "Na tropie rzeczy oczywistych". Czekamy na następną część, w której dowiemy się, że podlewane wodą kwiaty rosną, oraz że gdy jemy jedzenie to nie jesteśmy głodni. Czekam również na odcinek, w którym okaże się, że dziura w oponie ma negatywny wpływ na prowadzenie samochodu
Wszystko spoko, ale po co gość kręci filmy o oczywistych oczywistościach?
Ten temat już dawno temu poruszono w Kapitanie Bombie na przykładzie trolla który to właśnie napinał się i bluzgał na każdy nowy filmik z kapitanem. Polecam obejrzeć "Kapitan Bomba - marik1234" odc. 87
Ciekawe jest że komentarze które pojawiały się w filmiku, podobne pojawiły się pod filmikiem
ludzie na prawdę są zajebiści. Szkoda że tak wielu kretynów marnuje tak cenne powietrze..
ja jebie co mnie obchodzi jakiś typ ktory nie ma do kogo sie wyżalić?? panie moderatorze zastanow sie pan w jakim celu zostal zalozony ten portal...
Ja już nawet nie mam odwagi czytać komentarzy na onecie, gg, czy jakiejkolwiek innej stronie gdzie nawet konta nie potrzeba, żeby coś napisać.
toranaga7 napisał/a:
Sadolowi się upiekło
![]()
Bo to zbiór największych szumowin z polskiego netu więc nikt nie chce zadzierać
Tylko że część tych napinacze to tak na prawdę trollkin troller, które chcą jedynie wkurzyć czytającego, co im się skutecznie udaje.
Reszta to po prostu z🤬by.
Reszta to po prostu z🤬by.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie