Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
teken 2012-05-06, 15:38
k🤬a, znowu mój Czerwieńsk

PS: ale on pop🤬lony, c🤬jowe tło, jak można nagrać film przy up🤬lonym stole ? I w ogóle gówno, trzeba go spalić

podpis użytkownika

Zgłoś
TheColt 2012-05-06, 16:25 2
Koleś narzeka na to ze ludzie narzekają...

podpis użytkownika

Motomaniak? Zapraszam
facebook.com/CoolCarsOnYourWall
Zgłoś
Konto usunięte 2012-05-06, 16:32
Ale się koleś żali. Widać nie umie słów krytyki przyjąć normalnie.

bulit000 napisał/a:

Po ile wy gimby k🤬a macie lat?
Koleś dobrze gada, ale nie robi z siebie idioty jak inni to już jest c🤬jowy. Nothing to do here

A ty sobie przelicz ile gimnazjalista może mieć lat. To nie takie trudne. Durne za to jest pytać grupy ludzi o wiek, skoro to przedział 3 lat czyli praktycznie żaden.
Sam podaj swój wiek młokosie, widać się go wstydzisz. Stawiam, że te 63 to 6+3=9.

TheColt napisał/a:

Koleś narzeka na to ze ludzie narzekają...

Lepiej bym tego nie ujęła
Zgłoś
Konto usunięte 2012-05-06, 16:41 1
Gdybym go spotkał, to naj🤬bym mu za kręcenie tak c🤬jowych filmików.
Zgłoś
Galin 2012-05-06, 17:16
Nie mam zielonego pojęcia, skąd tyle piw ma ten filmik...

podpis użytkownika

Komentuję tylko będąc pod wpływem, a że tańczę już rzadko to i rzadko komentuję.
Zgłoś
Nerfpl 2012-05-06, 17:29

Wymłodniał
Zgłoś
Pener 2012-05-06, 17:30
Nerfpl napisał/a:

Wymłodniał

czyli "zmłódł"
Zgłoś
kolejny 2012-05-06, 18:01
Trochę racji ma, ale ta jego dykcja jest drażniąca, a on sam wychodzi na marną podróbkę dakana (ten fragment o całkach i logarytmach). No i temat o hejtowaniu hejterów, nic świeżęgo, lepiej niech wróci do swojego handlu.
Zgłoś
Jason-X 2012-05-06, 18:54 1
napinacze internetowi to przeważnie ludzie z jakimś problemem. Na każdego się coś znajdzie.
A to mama każe mu iść wcześnie spać,
albo koledzy w gimbazie go biją,
albo ona ma mało lajków na fejsie
lub też komar ją uj🤬 i strasznie swędzi.

Dzięki temu siedząc na necie znajdzie jakiś temat chociażby o skoczkach narciarskich i jedzie po nich od najgorszych żeby choć na chwilę spuścić ciśnienie i zapomnieć o wspomnianym PROBLEMIE oczywiście pod osłoną z dupy avatara ...

... po chwili zastanowienia .....

albo jest po prostu SK🤬IELEM :/
Zgłoś
Ratilt 2012-05-06, 19:22
Ma Acera! Podobnego do mojego

Tylko tamten ma jeszcze kamerkę

podpis użytkownika

Tak naprawdę to boję się nie tej strasznej osoby, która od dwudziestu lat stoi za moim krzesłem, lecz jej głosu. Nie jej słów przecież, a tonu, nieludzkiego, potwornie nieartykułowanego.
Zgłoś
LaPatik 2012-05-06, 19:24
Ciekawe ile osób postawiło piwo temu filmikowi, a sami się zachowują jak ci opisani napinacze ;]
Zgłoś
Konto usunięte 2012-05-06, 19:27
Carol napisał/a:

A ty sobie przelicz ile gimnazjalista może mieć lat. To nie takie trudne. Durne za to jest pytać grupy ludzi o wiek, skoro to przedział 3 lat czyli praktycznie żaden.
Sam podaj swój wiek młokosie, widać się go wstydzisz. Stawiam, że te 63 to 6+3=9.

Na matematyce też taki mądry jesteś?
Zgłoś
Pigpen 2012-05-06, 21:17
Masz kupę na ryju.
Zgłoś
Konto usunięte 2012-05-06, 22:51
Nieudacznicy, nieudacznicy. A kto to są "Udacznicy" w takim razie?
Zgłoś
Jedras992 2012-05-07, 12:55
Dobrze gada, ale chyba każdy internauta w jakiś sposób korzysta z anonimowości i podop🤬la innym. Też czasem tak robię, ale tylko jak wiem, że mam racje, żeby nie zrobić z siebie debila. To się nigdy nie zmieni, zawsze będzie pełno napinaczy...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie