👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Elokwentny, trafny tytuł Barnellini. Obawiam się jednak, że większość użytkowników Sadistic 'nie zrozumieć' go

c🤬jec napisał/a:
Elokwentny, trafny tytuł Barnellini. Obawiam się jednak, że większość użytkowników Sadistic 'nie zrozumieć' go
Tłumacz bo się pogubiłem
c🤬jec napisał/a:
Absolutnie nie chciałem być arogancki. Jeśli zabrzmiałem na impertynenta to proszę przyjąć moje przeprosiny

Pop🤬liło się we łbach od tego lewackiego gadania. Dostawca ma płacone za dostarczenie a klient ma prawo, nie OBOWIĄZEK k🤬a, dać napiwej.

Kurła Dominos ! epizod w moim życiu ,zazwyczaj zjadałem trójkącik i miałem wyj🤬e na napiwki.
Barnellini napisał/a:
Absolutnie nie chciałem być arogancki. Jeśli zabrzmiałem na impertynenta to proszę przyjąć moje przeprosiny
"zabrzmiałem na impertynenta" - że co k🤬a ? Chciałeś napisać że zabrzmiałeś jak impertynent ?
Każdy ż__ powinien zamawiać pizzę przez neta z opcją płatności z góry. Nie będzie problemu z wydawaniem reszty...
Co najlepsze dostawcy itp chcą napiwków TYLKO od białych lub żółtych ... bo murzyni NIGDY NIE DAJĄ NAPIWKU , rasiści ? ... ja daję TYLKO białym w POLSCE
a jak murzyn jest to patrze na ręce itp lub proszę by ktoś inny kebaba mi zrobił.

Następnym razem będzie miał pizze z dodatkami, których na pewno by nie zamówił
bickle027 napisał/a:
"zabrzmiałem na impertynenta" - że co k🤬a ? Chciałeś napisać że zabrzmiałeś jak impertynent ?
Tak właśnie chciałem powiedzieć jak piszesz. Mój błąd, ale nie musisz się tak przy tym unosić jakbym krzywdził Twoją matkę.
Wyluzuj bo ci żyłka na czółku pęknie

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie