👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ale facet ma k🤬a racje. Też nie daje napiwków. Za dobrze wykonaną pracę nikt mi nic gratis nie daje, wiec czemu ja mam dawać innym? Napiwki to to jedno z największych sk🤬ysyństw tego kapitalistycznego świata.
To nie Tony Stark baranie tylko Steve Buscemi aka Mr. Pink, a scena pochodzi z Reservoir Dogs Quentina Tarantino. Poczytaj zanim cos wrzucisz.

ryhsio napisał/a:
To nie Tony Stark baranie tylko Steve Buscemi aka Mr. Pink, a scena pochodzi z Reservoir Dogs Quentina Tarantino. Poczytaj zanim cos wrzucisz.
Drogi Rysiu, aż mnie dziw bierze, że taki ograniczony jesteś i tak mało rozgarnięty. Po pierwsze sprawdź tagi, po drugie określenie "brzydki Tony Stark" nie znaczy,że twierdę, iż jest to Robert Downey Jr. ehhh i wreszcie po trzecie, sp🤬alaj pajacu
Ja zawsze daję napiwek, bo stawiam się w sytuacji kelnera, kelnerki lub dostawcy pizzy i gdybym musiał tak pracować, to było by miło dostać napiwek.
ThunderZ napisał/a:
co to za film?
Wściekłe Psy - Quentina Tarantino

flaszka napisał/a:
ale facet ma k🤬a racje. Też nie daje napiwków. Za dobrze wykonaną pracę nikt mi nic gratis nie daje, wiec czemu ja mam dawać innym? Napiwki to to jedno z największych sk🤬ysyństw tego kapitalistycznego świata.
Jak Ty tu k🤬a dookoła gdzieś widzisz kapitalizm to ja Ci proponuje do Chin albo Korei Północnej wyjechać

vass napisał/a:
Ja zawsze daję napiwek, bo stawiam się w sytuacji kelnera, kelnerki lub dostawcy pizzy i gdybym musiał tak pracować, to było by miło dostać napiwek.
A ja daję napiwek, żeby mi nie napluli/nasikali do żarcia, jak kolejny raz zawitam do tej samej knajpy.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie