👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:50
🔥
Nic lepszego już dziś nie zobaczysz
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
r0773n napisał/a:
Gościu jedynie przejęzyczył się i nazwał olej silnikowy ropą
Nie przejęzyczył się. Robił płukankę silnika ropą. Zlewasz olej, dajesz nowy filtr, zalewasz ropy do stanu, odpalasz, dajesz pochodzić jakiś czas, zlewasz jak olej. Odkurzacz był tutaj po to, żeby pozbyć się resztek ropy, która zawsze w jakiejś ilości zostanie w układzie (jak olej). Można też nalać oleju na stan, odpalić, znów dać pochodzić, zlać, znowu nowy filtr wrzucić i zalać ostatni raz olej, tylko mało kto tak robi, bo zwyczajnie szkoda kasy.
Generalnie film z serii: "jeśli coś jest głupie, ale działa, to nie jest głupie".

@up dałeś się zmanipulować mechanikowi chcącemu utrzymać klienta.

@up to zależy, bo jak często zmieniasz olej to masz rację, ale jak są dość duże zanieczyszczenia to należy jak najlepiej pozbyć się z silnika starego oleju.

@up A przed procesem jeszcze leciały śmieszki, żeby się tylko nie rozpędził

@up Jak mnie ten Chris wnerwia, te jego tłumaczenie jak dla idiotów, przeciąga te swoje wywody, zamiast powiedzieć konkretnie. Jeszcze zalewają mnie wszyscy znajomi jego twórczością, odnaleźli sobie coucha palącego kapcia pod lidlem.
Jak coś macie tutaj zwięźle, na temat i profesjonalniej.
Jak coś macie tutaj zwięźle, na temat i profesjonalniej.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie