Naprawianie samochodu na środku drogi, po której z szybkością przetaczają się inne pojazdy, nie jest dobrym pomysłem gdyż może doprowadzić do sytuacji, że ktoś w niego uderzy. I tak się dzieje.
i napisał/a:
J🤬e dzieci sa moderatorami tutaj. Wstawilem peirwsyz temat, juz go wyj🤬i h🤬j wie za co h🤬j wie czemu, napiszcie chociaz k🤬a zjeby
Co chcesz wiedzieć? Na pewno Ci nie odpowiem.
k................s
2017-05-24, 11:45
i napisał/a:
J🤬e dzieci sa moderatorami tutaj. Wstawilem peirwsyz temat, juz go wyj🤬i h🤬j wie za co h🤬j wie czemu, napiszcie chociaz k🤬a zjeby
Przecież jest w sucharach
Cytat:
może zabrakło jakże wspaniałego opisu
d................a
2017-05-24, 12:14
i napisał/a:
Aż tak poruszył Cię film?
Nie martw się, wszystko będzie dobrze
Kiedyś się uda.
Wrzucaj koło 4 nad ranem. Wtedy nie siedzi ten wsiur co wszystko do sucharów wrzuca.
podpis użytkownika
Rybka chwyciła spławik
@up, a który to taki zakompleksiony?
Panowie i pani
Toż to typowy poznaniak, drze ryja i robi zadymę o byle gówno nawet nie ogarnąwszy wcześniej całej sytuacji
i napisał/a:
bo jakbyś był takim p🤬lonym debilem jak Fantastico to temat by został, a grono gimnazjalistów lizałoby Ci rowa stawiając za filmik milion piw...
No i dobra specjaliści kto ponosi odpowiedzialność za to zdarzenie gdyby miało miejsce w Polsce? J🤬y debil który "naprawia" auto środku autostrady czy koleś który zap🤬lal powiedzmy przepisowo no i stało się jak sie stało?
T0B1
2017-05-24, 16:35
fantastico, wiedziałem, że czegoś mi brakuje na sadolu w ostatnich dniach.
podpis użytkownika
"A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swój język mają"
Banda idiotow.Wszyscy z tego naprawianego auta powinni zginac w meczarniach za ten numer.
@johnnyy oczywiście, że gość któremu rozj🤬o się auto. Po pierwsze gdzie trójkąt? Na autostradzie powinien być chyba minimum 100m przed samochodem.
Wjeżdżając na autostradę w przypadku jakiejś awarii masz obowiązek wzywać lawetę. Nie możesz stać i naprawiać samochodu.
Nie można być tak głupi.. K🤬a normalnie nie wierze
Do dzis mam przed oczami, jak na niemieckiej autostradzie auto złapało gumę o 4 rano i zmienialiśmy koło (znaczy, ja stałem z telefonem i robiłem za oświetlenie, a Mariusz zmieniał). Także, gościu zj🤬, bo trzeba było zjechać na bok.