Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Naprawianie samochodu na środku drogi, po której z szybkością przetaczają się inne pojazdy, nie jest dobrym pomysłem gdyż może doprowadzić do sytuacji, że ktoś w niego uderzy. I tak się dzieje.

Zgłoś
fantastico 2017-05-24, 11:16 16
i napisał/a:

J🤬e dzieci sa moderatorami tutaj. Wstawilem peirwsyz temat, juz go wyj🤬i h🤬j wie za co h🤬j wie czemu, napiszcie chociaz k🤬a zjeby

Co chcesz wiedzieć? Na pewno Ci nie odpowiem.
Zgłoś
k................s 2017-05-24, 11:45
i napisał/a:

J🤬e dzieci sa moderatorami tutaj. Wstawilem peirwsyz temat, juz go wyj🤬i h🤬j wie za co h🤬j wie czemu, napiszcie chociaz k🤬a zjeby

Przecież jest w sucharach
Zgłoś
pakicito 2017-05-24, 11:54 1
Cytat:

może zabrakło jakże wspaniałego opisu
Zgłoś
d................a 2017-05-24, 12:14
i napisał/a:

Aż tak poruszył Cię film?
Nie martw się, wszystko będzie dobrze
Kiedyś się uda.
Zgłoś
gabriel0 2017-05-24, 12:18
Wrzucaj koło 4 nad ranem. Wtedy nie siedzi ten wsiur co wszystko do sucharów wrzuca.

podpis użytkownika

Rybka chwyciła spławik
Zgłoś
hellbwoi 2017-05-24, 12:48
@up, a który to taki zakompleksiony?
Zgłoś
b0r000 2017-05-24, 13:49 1
Panowie i pani
Toż to typowy poznaniak, drze ryja i robi zadymę o byle gówno nawet nie ogarnąwszy wcześniej całej sytuacji
Zgłoś
Smoczoor 2017-05-24, 15:26 3
i napisał/a:

bo jakbyś był takim p🤬lonym debilem jak Fantastico to temat by został, a grono gimnazjalistów lizałoby Ci rowa stawiając za filmik milion piw...
Zgłoś
johnnyy 2017-05-24, 15:47
No i dobra specjaliści kto ponosi odpowiedzialność za to zdarzenie gdyby miało miejsce w Polsce? J🤬y debil który "naprawia" auto środku autostrady czy koleś który zap🤬lal powiedzmy przepisowo no i stało się jak sie stało?
Zgłoś
T0B1 2017-05-24, 16:35 2
fantastico, wiedziałem, że czegoś mi brakuje na sadolu w ostatnich dniach.

podpis użytkownika

"A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swój język mają"
Zgłoś
ktociewalil 2017-05-24, 17:23
Banda idiotow.Wszyscy z tego naprawianego auta powinni zginac w meczarniach za ten numer.
Zgłoś
waloos 2017-05-24, 17:36
@johnnyy oczywiście, że gość któremu rozj🤬o się auto. Po pierwsze gdzie trójkąt? Na autostradzie powinien być chyba minimum 100m przed samochodem.
Wjeżdżając na autostradę w przypadku jakiejś awarii masz obowiązek wzywać lawetę. Nie możesz stać i naprawiać samochodu.
Zgłoś
KrokodylZaginacz 2017-05-24, 20:26
Nie można być tak głupi.. K🤬a normalnie nie wierze
Zgłoś
Klapu 2017-05-25, 1:42
Do dzis mam przed oczami, jak na niemieckiej autostradzie auto złapało gumę o 4 rano i zmienialiśmy koło (znaczy, ja stałem z telefonem i robiłem za oświetlenie, a Mariusz zmieniał). Także, gościu zj🤬, bo trzeba było zjechać na bok.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie