No to widac kolego jack jack ze nie ogladasz eurosportu 2 jak bundeslige komentuje. P🤬li jak potłuczony
Najbardziej Darek irytuje jak czyta wcześniej napisane, mające podnieść emocje wstępy i podsumowania na każdą okazję- początek meczu, koniec (w zależności od wyniku gorzka refleksja bądź euforia), moment odpadnięcia z turnieju bądź z eliminacji. I te podniosłe hasła- jakby Husaria nadciagała

Jak wczoraj drewno na ataku nie potrafiło nic ugrać, a drewno na obronie dopuściło do takich k🤬a sytuacji, że nawet bramkarz (jedyny z tego składu, na którego nic złego powiedzieć nie można) nic nie mógł zrobić, to ja mu się dziwię że nie p🤬lnął tymi słuchawkami i nie wyszedł...
Fazi
Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
podpis użytkownika
Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.Fazi
Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih

Szpakowski jest c🤬jowy...w samym canal+ znajdę conajmniej kilku lepszych komentatorów.
Szpaku nie dość, że nie potrafi wymawiać nazwisk to jeszcze nie czyta zupełnie gry, nie ogarnia co się dzieje na boisku i p🤬li jak potłuczony.
Szpaku nie dość, że nie potrafi wymawiać nazwisk to jeszcze nie czyta zupełnie gry, nie ogarnia co się dzieje na boisku i p🤬li jak potłuczony.