No żesz K🤬a Ja P🤬le, co za banda żydomasońskich homoseksualistycznych komuństów. Narzekać każdy k🤬a umie, bando pasożytów, a zap🤬lać to nikomu sie nie chce bo lepiej zwalić to na prezydenta/premiera to , że jakaś menda wydaje pieniadze na limuzyny, loty z Poslki do izraela( der Jude Kropi...cki). Zamiast narzekać powinniśmy robić demonstracje swojego niezadowolenia kierując do rządu postulaty o prośbe zmiany, pokazania co robią źle a co dobrze, co by można było zrobić jeszcze lepiej. A mohery do lasu wywieźć i rozstrzelać, to samo z tym zakalstwem kościelnym. Przez rządy klechów Polska jest zacofana o setki lat.
[ Komentarz dodany przez: tip.top: 2010-11-25, 17:53 ]
"komuństów"
[ Komentarz dodany przez: tip.top: 2010-11-25, 17:53 ]
"komuństów"

podpis użytkownika
Chef a najs dej!
Dr.Mengele napisał/a:
No żesz K🤬a Ja P🤬le, co za banda żydomasońskich homoseksualistycznych komuństów. Narzekać każdy k🤬a umie, bando pasożytów, a zap🤬lać to nikomu sie nie chce bo lepiej zwalić to na prezydenta/premiera to , że jakaś menda wydaje pieniadze na limuzyny, loty z Poslki do izraela( der Jude Kropi...cki). Zamiast narzekać powinniśmy robić demonstracje swojego niezadowolenia kierując do rządu postulaty o prośbe zmiany, pokazania co robią źle a co dobrze, co by można było zrobić jeszcze lepiej. A mohery do lasu wywieźć i rozstrzelać, to samo z tym zakalstwem kościelnym. Przez rządy klechów Polska jest zacofana o setki lat.
Dobrze prawi!! Dać mu wódki!!
sorry piwa

Prawda
i co wy wszyscy na to? Bo ja: k🤬a ja p🤬le!!! Zróbmy coś z tym k🤬a, bo na h🤬j mamy z ich woli mieć coraz to więcej problemów na głowie? Głosujcie na jakiegoś co go nikt nie zna i się na to stanowisko nadaję, a nie... znam go to h🤬j głosuję, k🤬a żal!

Każda świnia trafi kiedyś do rzeźnika.
Mengele, co ty nie powiesz? A ja głupi sądziłem, że to przez 55 lat rządów komuchów.
Kiedyś muszą nadejść piękne czasy. Tacy jak ty pierwsi pójdą pod ścianę.
Mengele, co ty nie powiesz? A ja głupi sądziłem, że to przez 55 lat rządów komuchów.
Kiedyś muszą nadejść piękne czasy. Tacy jak ty pierwsi pójdą pod ścianę.
80% glosuje na PO albo PiS bo przeciez nie beda na tych co w "sondazach" maja pare procent - powiem tak nie znacie sie na polityce to wyp🤬alac od urn i z daleka omijac
ja na niego glosowalem. i h🤬j w piasek... dostal tyle poparcia co blad statystyczny. narazie nie ma co oczekiwac zmian trzeba to przeczekac jak zime
Żałosne popierdywanie PIS i oszołomów spod znaku JKM
Dobrze, że są co jakiś czas wybory i można sprowadzić do parteru krzykaczy.
Dobrze, że są co jakiś czas wybory i można sprowadzić do parteru krzykaczy.

Za jakiś czas nikt się nie przyzna, że na PO głosował.
Jest to partia wspaniale wypromowana medialnie.
Jest to partia wspaniale wypromowana medialnie.

emkens napisał/a:
Narodem narzekających frajerów . Dżizas jak ja nie lubię katastrofizmu.
Do garów kobieto, a nie się za politykę bierzesz! Ja Ci do garnka nie zaglądam.
Co by nie mówić to Jarek się wk🤬i za posądzenie go o współprace z PO!!! Nie ma czarniejszej groteski!