Przy okazji fajnie popatrzeć na krajobraz Polski z lat 80/90, wygląd kiboli i przypadkowych przechodniów

Czyli pracownicy za PRLu również byli potrzebni, bo ''ktoś ich zatrudniał''. Co do drugiej części twojego ''argumentu'' to pominę odpowiedź, bo to zwykły, cienki zabieg erystyczny.
Rozumiem że baba zap🤬lająca od paleciaka do kasy w "pierdonce" itp to wg Ciebie "Generowanie pracodawcy przychodu przynajmniej zbliżonego do jej pensji."
Siostrzyczka się załapała na taką fuchę?
A może usilna próba zmotywowania się czy może tatuś w ten sposób dyma małolatów?
Próby wciśnięcia ulotek ludziom, którzy je wyp🤬alają do najbliższego kosza jest niesłychanie potrzebne
Ożeń się, zrób dzieciaka, spróbuj się utrzymać z takich potrzebnych prac, POZNAJ ŻYCIE, dopiero zabieraj głos. Chesz zrobić coś pożytecznego?
Idź do matki, ojca i podziękuj za pełną michę, komputerek, może studiujesz to też masz za co im podziękować.
Od trzech stron postów ten gość mnie wk🤬ia, to odpiszę jakiem hejter.
Druga opcja .................-> Pękła Ci rura, potrzebujesz hydraulika ale musisz ich zamówić pięciu do tej roboty. Dwóch z nich to kierownicy (duże zespoły potrzebują struktur nie jestem złośliwy). Patrzą, myślą, gadają i mówią żebyś wrócił za dwie godziny. Wracasz i zrobione. Płacisz każdemu z nich z osobna, a kierownikom małe ekstra bo to kierownik.
Ja pier do le. Napiszę to drukowanymi literami, żebyś zrozumiał: WTEDY ZATRUDNIAŁO PAŃSTWO, TERAZ ZATRUDNIAJĄ PRACODAWCY, CZYLI NORMALNI LUDZIE - ONI NIE BĘDĄ ZATRUDNIAĆ OSOBY KTÓRA NIE BĘDZIE PRZYNOSIĆ IM ZYSKÓW. To tyle, może zrozumiesz. W PRL-u nie byli potrzebni "bo ktoś ich zatrudniał" tylko nie produkowali nic dla pracodawcy - nie przynosili zysku, więc było to "sztuczne zatrudnienie"
Ale ten 10% społeczeństwa zainteresuje się ulotką - niech ulotkarz rozda dziennie 300 ulotek, to mamy 30 klientów którzy kupią np. okno - zwróci się.
To tyle ode mnie, przeczytaj ZE ZROZUMIENIEM co pisałem przez te parę postów.
Deal?
Huta Katowice, elektrownia "Kozienice", elektrociepłownia w Bełchatowie, Centralna Magistrala Węglowa, elektrownia Jaworzno III, budowa Portu Północnego w Gdańsku, Trasy Łazienkowskiej i Wisłostrady, Dworca Centralnego itd.
Co do motoryzacji, ruszyła produkcja fiata 126p.
Rozumiem że że to było radosne rozp🤬alanie zaciągniętych kredytów.
Coś jeszcze o poziomie?