Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
TVP i tak nadal bedzie tylko pisac o strajkach "kobiet" że sa wulgarne i niszcza koscioły i całą kulture polski itd XD
Jedno i drugie można przedstawić w samych superlatywach, jak również jak spęd bydła i manifestację nagroszego chamstwa. Zależy komu wygodniej. Jedni i drudzy są siebie warci.

jedna akcja już wyjaśniona, pytanie ile będzie następnych?
Nie widzę tego na profilu, ale jest to

Nie widzę tego na profilu, ale jest to
Może dlatego, że ktoś się zorientował że jest idiotą i usuną post?

Wystarczy wpisać w google Zofia Sarnowska, żeby zobaczyć, że to nie pierwsza taka akcja. Ale po co sprawdzać? W końcu wiadomo, że wszystkie telewizje kłamią, ale wszystkie anonimowe fejkkonta na fejsie mówią prawdę
Albo łyknąłeś fejka i podałeś dalej, równie prawdopodobne.
Po prostu zanim się obesrasz postaraj się chociaż trochę sprawdzić informację

Jest kilka różnić pomiędzy strajkiem kobiet a marszem niepodległości:
1.podejście mediów - jak strajkowało lgbt było niemal pełne poparcie tffuuenów esc, przy marszu niepodległości co roku jest tylko krytyka
2.stosunek władz w-wy - kobiety były ok, a narodowcy to zagrożenie epidemiologiczne sic!
3. reakcja policji - antifa jak rozwala miasta, ma gdzieś polecenia to traktują ich po macoszemu i trzeba dyskutować, na marszu niepodległości co roku jest helikopter, sikawki, konnica, broń gładkolufowa a policja sprawia wrażenie że tylko czeka żeby ten cały sprzęt użyć, o negocjacjach nie ma mowy
Dla jasności, nie jestem za niszczeniem mienia przez nikogo, ci co mają jakieś argumenty niech dyskutują a ci co się chcą napierdzielać to do koloseum - będzie lepsza wersja KSW
otóż to
Albo łyknąłeś fejka i podałeś dalej, równie prawdopodobne.
Po prostu zanim się obesrasz postaraj się chociaż trochę sprawdzić informację
Kolego, z nas dwoje to ty się akurat bardziej osrałeś, a wynika to chociażby z inwektyw jakimi zacząłeś niepotrzebnie rzucać

Czyżby przyzwyczajenia od ziomków ze squatu?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie