👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:15

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
pazuzu napisał/a:
Narodowcy w akcji
jacy narodowcy? to lewizna pod false flag...
na pierwszym filmiku to zwykła kibolska dzicz mająca tyle wspólnego z patriotyzmem co ksiądz z przestrzeganiem celibatu

Halman napisał/a:
jacy narodowcy? to lewizna pod false flag...
Tak se tłumacz, to jest narodowa hołota na poziomie BLM(sebixy z kotwicą na klacie), inna strona, to samo dno

właśnie czytałam że podpalili jedno z mieszkań widocznych na filmie
Niezwyciężony napisał/a:
Wyrażanie wsparcia to co innego niż wydanie urzędowej zgody. Teraz nikt zdrowy psychicznie nie wyda zgody na manifestacje, od razu by mu się prokurator do dupy dobrał. Nie zapominaj że tamte zgromadzenia były nierejestrowane.
Czyli gdyby narodowcy nie pytali o zgodę wtedy Trzaskowski by ich wspierał a pozostali zachęcali innych do udziału? A to ok.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie