Akcja Narodowców podczas wizyty Palikota w Kielcach dnia 26.06
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
50 minut temu
Akcja Narodowców podczas wizyty Palikota w Kielcach dnia 26.06
Patrząc na tych idiotów przypomina mi się piękny napis ze ściany jednego z budynków mojego rodzinnego miasta
"Boże chroń Polskę bo ja już nie mogę..."
"Boże chroń Polskę bo ja już nie mogę..."
Jakiś zlot pedałów po chemioterapii? No ładnie skaczą i śpiewają, mogliby się jeszcze za rączki trzymać.
lechu665 napisał/a:
Jakiś zlot pedałów po chemioterapii? No ładnie skaczą i śpiewają, mogliby się jeszcze za rączki trzymać.
Próbujesz być zabawny? Według Ciebie śpiewanie hymnu narodowego i rozganianie neokomunizmu to pedalstwo? Ja jestem dumny z tego, że wreszcie coś zaczyna się ruszać dzięki tym ludziom. Sadistic też ma swój wkład, dzięki propagowaniu tych filmów. Zacząłem wierzyć, że komuchy odejdą wreszcie od władzy. Może nie dziś, nie jutro ale za jakiś czas osiągniemy sukces. Wszyscy na wybory !!!
gdyby nie było takich akcji ze strony narodowców to palikot przyjechałby do kielc, pogadał sobie i pojechał, nikt by o nim w Polsce nie wiedział że był w Kielcach, a przez taki akcje narodowców takie ścierwa są tylko nagłaśniane.
Palikota nie cierpię. Ale panowie Narodowcy mogli pokazać wyższy poziom trochę.
Ale ogólnie dobrze, że ktoś coś robi. Może coś się zmieni w przyszłości.
Ale ogólnie dobrze, że ktoś coś robi. Może coś się zmieni w przyszłości.
Brawo!!!
Polskie młode pokolenie potrzebuje kogoś mądrego kto pokaże mu jak,bo jeszcze tego nie wie.
Polskie młode pokolenie potrzebuje kogoś mądrego kto pokaże mu jak,bo jeszcze tego nie wie.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie