Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 29 minut temu
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
krecik 2013-06-27, 9:43
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-27, 9:45 1
Zlot chłopców po chemioterapii? Dobrze, że ich mamy przezornie kupiły im bluzy z kapturkiem, co by im główki pełne idei nie zmarzły.
Zgłoś
korinogaro 2013-06-27, 9:58
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-27, 10:12 1
Zgłoś
Gorgor 2013-06-27, 10:14 1
hide999 napisał/a:

Próbujesz być zabawny? Według Ciebie śpiewanie hymnu narodowego i rozganianie neokomunizmu to pedalstwo? Ja jestem dumny z tego, że wreszcie coś zaczyna się ruszać dzięki tym ludziom. Sadistic też ma swój wkład, dzięki propagowaniu tych filmów. Zacząłem wierzyć, że komuchy odejdą wreszcie od władzy. Może nie dziś, nie jutro ale za jakiś czas osiągniemy sukces. Wszyscy na wybory !!!

Obudź się człowieku, od 23 lat rządzą ludzie, których mordy są pełne populizmu i pustych frazesów. Wykorzystali naiwność takich ludzi jak Ty i nabrali was na hasła patriotyczno-katolickie. To nigdy nie jest ich wina, to wina wyimaginowanych komuchów.
Najśmieszniejsze jest to, że ten łysy motłoch będzie potrzebował socjalu, bo nie widzę przed nimi żadnej przyszłości. To jest równoznaczne z podcinaniem gałęzi na której się siedzi.
Zgłoś
Adi_Devil 2013-06-27, 10:20 1
Szkoda tylko że 90% z nich to łysi neonaziści
Zgłoś
tranzystor 2013-06-27, 10:35
Zgłoś
d-wade 2013-06-27, 10:52
MatejPila24 napisał/a:

hehe gdzie nie pojedzie, to prosi o interwencje... boi się społeczeństwa... tak jak 459 innych w tym rządzie..

Od kiedy jest 460 ludzi w rządzie?
Zgłoś
deolic 2013-06-27, 11:16
Nawet o Piszu wspomnieli w 0:38 Pamiętam to, co ktoś wrzucił mu świński ryj, kiedy był w naszym mieście.
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-27, 11:37
Podoba mi się sama akcja ale myślę że w sejmie są gorsi idioci !!
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-27, 11:46 1
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-27, 12:00
Gdzie ten gościu co tak klaska ?
Zgłoś
krecik 2013-06-27, 12:39 3
Zgłoś
vajron 2013-06-27, 14:27
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-27, 15:41
krecik napisał/a:

Jeśli przeszkadza ci, że ktoś jest gejem i wolisz żeby chore dziecko urodziło się i całe życie było roślinką to chyba jesteś niedorozwiniętym gimbusem.

Pięknie przeinaczasz fakty krety...krecik. Albo jesteś wyjątkowym debilem albo chcesz coś nam wmówić, otóż nikt nie walczy przeciwko gejom, tylko przeciwko paradom zboczeńców (nie gejów), przeciwko adopcji dzieci itp dewiacom które zagrażają normalnych ludziom to raz. Po drugie zwyrodnialcy od aborcji zawsze wyciągają asa kalekich dzieci i gw🤬tu z rękawa. A głównie rozchodzi się o tępe bladzie którym szkoda na tabletki lub prezerwatywy i zabijają własne dzieci w świetle prawa. Rozumiesz już sierściuchu?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem