Akcja Narodowców podczas wizyty Palikota w Kielcach dnia 26.06
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:22
Akcja Narodowców podczas wizyty Palikota w Kielcach dnia 26.06
Zlot chłopców po chemioterapii? Dobrze, że ich mamy przezornie kupiły im bluzy z kapturkiem, co by im główki pełne idei nie zmarzły.
hide999 napisał/a:
Próbujesz być zabawny? Według Ciebie śpiewanie hymnu narodowego i rozganianie neokomunizmu to pedalstwo? Ja jestem dumny z tego, że wreszcie coś zaczyna się ruszać dzięki tym ludziom. Sadistic też ma swój wkład, dzięki propagowaniu tych filmów. Zacząłem wierzyć, że komuchy odejdą wreszcie od władzy. Może nie dziś, nie jutro ale za jakiś czas osiągniemy sukces. Wszyscy na wybory !!!
Obudź się człowieku, od 23 lat rządzą ludzie, których mordy są pełne populizmu i pustych frazesów. Wykorzystali naiwność takich ludzi jak Ty i nabrali was na hasła patriotyczno-katolickie. To nigdy nie jest ich wina, to wina wyimaginowanych komuchów.
Najśmieszniejsze jest to, że ten łysy motłoch będzie potrzebował socjalu, bo nie widzę przed nimi żadnej przyszłości. To jest równoznaczne z podcinaniem gałęzi na której się siedzi.
MatejPila24 napisał/a:
hehe gdzie nie pojedzie, to prosi o interwencje... boi się społeczeństwa... tak jak 459 innych w tym rządzie..
Od kiedy jest 460 ludzi w rządzie?
Nawet o Piszu wspomnieli w 0:38
Pamiętam to, co ktoś wrzucił mu świński ryj, kiedy był w naszym mieście.
Podoba mi się sama akcja ale myślę że w sejmie są gorsi idioci !!
krecik napisał/a:
Jeśli przeszkadza ci, że ktoś jest gejem i wolisz żeby chore dziecko urodziło się i całe życie było roślinką to chyba jesteś niedorozwiniętym gimbusem.
Pięknie przeinaczasz fakty krety...krecik.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie