👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:36

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@up
Zapomniałeś chłopie co to dystans, to zwykły kawał tylko, wracaj zbierać liście na przyrodę.
Zapomniałeś chłopie co to dystans, to zwykły kawał tylko, wracaj zbierać liście na przyrodę.
Raczej powiedziałbym, że nie tyle sprowadzanie aut, co ich picowanie.
Tylko Polak potrafi tak poskładać wóz po dwóch dzwonach, że nie będzie śladu
Tu wytnie, tam heftnie, przełoży kilka klamotów z innego rozbitka, potem 15kg szpachlówki, lakier, trochę kosmetyki i mamy nieśmiganą brykę od dziadka z Niemiec
Tylko Polak potrafi tak poskładać wóz po dwóch dzwonach, że nie będzie śladu

Tu wytnie, tam heftnie, przełoży kilka klamotów z innego rozbitka, potem 15kg szpachlówki, lakier, trochę kosmetyki i mamy nieśmiganą brykę od dziadka z Niemiec

Rozmawia dwóch Niemców.
- Poznałem Polską reprezentację piłki nożnej, całkiem sympatyczni kolesie.
- A gdzie ich poznałeś?
- Miesiąc temu mi dom malowali.
- Poznałem Polską reprezentację piłki nożnej, całkiem sympatyczni kolesie.
- A gdzie ich poznałeś?
- Miesiąc temu mi dom malowali.

Zaraz by się znalazł jakiś żółtek, który by zrobił to szybciej i taniej... -.-

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie