Jak w temacie. Film trafił na wykop przez co tamtejsze dziady strasznie spruły się w komentarzach i nie doceniły. Tu wierzę też go zgnoicie, ale po Sadolowemu. Jeśli lubisz jak nasi za 1939 niszczą Berlin, wbij tam łapkę w górę. Aha i najważniejsze, tak to jest wandalizm. To sadol, nie kółko różańcowe.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:00
nebelwerfer napisał/a:
ryju... ukrywasz się pod ksywką zaciągniętą częściowo od majonezu
Tyle w życiu przeczytałeś ? Etykietę na majonezie ?
Banda z🤬bów bez talentu i jeszcze gołąby sobie ideologię dorabiają.
fatalne graffiti lepiej malują dzieci w przedszkolu pozatym mam nadzieje, że kiedyś wam farba te glupie ryje wymaluja i traficie na harda
To jest subkultura graficiarzy, zostawcie ich w spokoju niech sobie robią co chcą, nie wiem czemu to trafia na sadola ? W Niemczech jest grupa nazywa się 1UP i nabija miliony wyświetleń a w Polsce grupa z bdg a dokładnie jeden z raperów somp wali wrzuty i od razu robicie drame ?
Chcesz się zemścić za 1939 rok?
Ok - idź nasraj na grób tego lewackiego kretyna który do tego doprowadził.
Tylko nie obsarj "Kasztanki" bo ten koń miał więcej rozumu, niż kretyn który na niej jeździł.
Ok - idź nasraj na grób tego lewackiego kretyna który do tego doprowadził.
Tylko nie obsarj "Kasztanki" bo ten koń miał więcej rozumu, niż kretyn który na niej jeździł.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie