📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
18 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Mój dziadek robił porządek z nimi
Szkodą ze nie można tego opisać
Szkodą ze nie można tego opisać
mygyry napisał/a:
I dlatego jesteśmy w eu i NATO, bo do tego dążyliśmy.
Tupolew to proszę dziękować tfuskowej ekipie, że wolał się z Władimirem klepać po plecach i kompletnie olać swoje obowiązki.
Na szczęście odzyskaliśmy wrak dzięki nowej, narodowej ekipie. Z nikim się nie klepią, za to dzielnie wprowadzają właściwe standardy.
htp napisał/a:
Na szczęście odzyskaliśmy wrak dzięki nowej, narodowej ekipie. Z nikim się nie klepią, za to dzielnie wprowadzają właściwe standardy.
A w jaki sposób mają go odzyskać? Wjechać czołgami? Tusk pozbawił nas możliwości ubieganie się o zwrot a Putin sika i sikać będzie na nasze prośby i każdy choć ciut inteligentny o tym wie a jak się już Putinowi znudzi ten cyrk to wybuchnie pożar i tyle ze wraku zostanie
Co jak co to AZOV r🤬a ruskich w Donbasie jak chce...zresztą sami to przyznają.
podpis użytkownika
Hitler był lewakiemJ🤬 wszystko na wschód od Polski.
Na początku trzeba zrobić porządek na własnym podwórku; nie wychwalać ogniów, burych, łupaszków i innych pseudo bohaterów wyklętych- morderców a dopiero potem można umoralniać sąsiadów.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie