📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:38

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
w czterech na raz? to tak można? dziurek nie zabrakło? no chyba że któryś pan ukrainiec innego pana ukraińca w ukraińską dziurkę..
To podobnie jak nasi bracia z Unii Europejskiej Belgowie, niemcy czy Holendrzy w koloniach.
Halman napisał/a:
w czterech na raz? to tak można? dziurek nie zabrakło? no chyba że któryś pan ukrainiec innego pana ukraińca w ukraińską dziurkę..
Jak drucik cieniutki to w uszko wejdzie.
Nie obrażać i gnoić ale głaskać i powoli inkorporować resztki ukrainy do terenów Rzeczypospolitej jako ziemie odzyskane. Wypadałoby jakoś niedługo Lwów odzyskać.
coldblood16 napisał/a:
Nie obrażać i gnoić ale głaskać i powoli inkorporować resztki ukrainy do terenów Rzeczypospolitej jako ziemie odzyskane. Wypadałoby jakoś niedługo Lwów odzyskać.
Chyba żartujesz. Tam by trzeba było najpierw grzyba posadzić i zaorać.
za jakiś czas Lwów jako Rzeczypospolita i tak bedzie Polska,kupimy ją od Ukrainy....kwestia czasu moi mili rodacy

Ukraina wogole nie powinna istnieć. Połowa do Polski połowa do ruskich. Pytanie tylko na co nam ta hołota

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie