Główna Poczekalnia (1) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Postaw kawę Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 7:19
Nasi w Holandii
NotEnoughMana • 2025-08-20, 8:58
CHWDP jeszcze z Polski przywiezione 😂

[ Komentarz dodany przez: Centurion: 2025-08-20, 14:35 ]
Cytat:

Do skandalicznej sytuacji doszło w Hadze z udziałem pijanych Polaków. Po akcji ratunkowej, w czasie której wyciągnięto z wody dwóch naszych rodaków, ci zamiast podziękować, zaatakowali policjantów. Sytuację zarejestrowały kamery.

polishexpress.eu/polacy-zaatakowali-policjantow-w-holandii-po-akcji-ratunkowej/
Zmieniono 4 razy Zgłoś
Wesołyspalacz 2025-08-21, 1:15 1
Na front ich
Zgłoś
TwójCzarnyPan 2025-08-21, 1:21 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
gravel 2025-08-21, 1:48
Ktoś tu pisze, większość mu znanych Polaków to patola. To ciekawe, bo ja nie znam żadnego menela. Może po prostu dlatego, że nie jestem alkoholikiem czy innym ćpunem i nie szukam takiego towarzystwa.
Zgłoś
35i 2025-08-21, 2:39
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
PutinToSmiec 2025-08-21, 6:46
Zgłoś
NapalonaFrytka 2025-08-21, 7:37 1
TwójCzarnyPan napisał/a:

Od jakiegoś czasu najwięcej polskiego brudu spływa akurat do Holandii. Pewnie jaranko ich przyciąga. No i robota w rolnictwie, nawet wiecznie ujarany może ją robić.

Od jakiegoś czasu? Odkąd pamiętam największe patologie tam zjeżdżają
Zgłoś
Dzesikatokurefka 2025-08-21, 9:54
Zgłoś
NeinNeinNeiN 2025-08-21, 10:13
KamilDC86 napisał/a:

Nie chodzi o to jacy ludzie mnie otaczają tylko chodzi o ogół.Polacy to patologiczny naród skażony uzależnieniami, brakiem higieny, patologiczne zachowania, bieda która w sumie powoduje to, że tyle milionów tych robaków rozjechało się po świecie, w krajach w których mieszka dużo Polaków największy procent osadzonych to oczywiście polaczki.Możesz sobie wmawiać, ze tak nie jest, ale fakty są takie jakie są.

No i dalej skąd masz takie doświadczenia, że wokół wszędzie tylko bieda, syf, alkoholizm generalnie patola? Ja ci powiem lekko nie miałem za dzieciaka bo w sklepach na półkach był tylko ocet i wóda i wszyscy chleli do odcięcia, żeby zapomnieć o syfie który ich otacza ale generalnie nie było jakoś tragicznie. Notomiast ty to dopiero cieżko musiałeś mieć albo dalej masz, w strasznym świecie żyjesz. Opierasz się na danych z dupy, tu masz przeciętne IQ za 2024 na świecie Polska na 40 pozycji z ilorazem 99 nie wypada najgorzej worldpopulationreview.com/country-rankings/average-iq-by-country
Fakt faktem poziom edukacji leci na łeb rok do roku coraz szybciej.
Zgłoś
nadyb 2025-08-21, 10:27
Ja pamietam jak wiekszosc patoli wyjechala z Jeleniej Gory. Zaczelo sie, ze jakis cwaniak zalozyl firme i dostarczal pracownikow do Holandii. Normalnie jezdzil bus i zgarnial naebanych i nacpanych z przystankow spod sklepow itp. potem ta patola sciagala za soba kolejna patole.

To samo sie dzialo na Ukrainie. W firmie w ktorej pracuje mielismy ukraincow "dostarczonych" przez 2 firmy. Z jednej pelna kulturka, komunikatywni, pracowici. Z 2 firmy patola, ktora prala ciuchy w umywalkach w firmie, albo chodzili w tym samym do pierwszej wyplaty bo wyjechali z kraju tylko z tym co mieli na sobie.
Zgłoś
KamilDC86 2025-08-21, 23:08
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem