Główna Poczekalnia (2) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Postaw kawę Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 10:00
Nasi w Holandii
NotEnoughMana • 2025-08-20, 8:58
CHWDP jeszcze z Polski przywiezione 😂

[ Komentarz dodany przez: Centurion: 2025-08-20, 14:35 ]
Cytat:

Do skandalicznej sytuacji doszło w Hadze z udziałem pijanych Polaków. Po akcji ratunkowej, w czasie której wyciągnięto z wody dwóch naszych rodaków, ci zamiast podziękować, zaatakowali policjantów. Sytuację zarejestrowały kamery.

polishexpress.eu/polacy-zaatakowali-policjantow-w-holandii-po-akcji-ratunkowej/
Zmieniono 4 razy Zgłoś
SHOGUN_SCINA_BLYSKAWICZNIE 2025-08-20, 18:59 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
legionetrangere94 2025-08-20, 19:03 1
Baby w policji..... one chyba tylko tam są do dawania dupy komendantowi.
Zgłoś
KamilDC86 2025-08-20, 19:13 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
NeinNeinNeiN 2025-08-20, 19:25
Zgłoś
Qdłaty 2025-08-20, 19:26 2
TwójCzarnyPan napisał/a:

Od jakiegoś czasu najwięcej polskiego brudu spływa akurat do Holandii. Pewnie jaranko ich przyciąga. No i robota w rolnictwie, nawet wiecznie ujarany może ją robić.

Z mojego miasteczka do Holandii wyjechała cała banda kryminalistów z wyrokami lub po wyrokach, to było z 6 lat temu jak nie dalej
Zgłoś
matmus95 2025-08-20, 20:23 1
a potem się dziwić ze nas nie lubią, paralizatorem bym jeszcze z 2 razy poprawil.
Zgłoś
KamilDC86 2025-08-20, 20:32 2
NeinNeinNeiN napisał/a:

Zastanawiałeś się kiedyś nad tym, że to może nie przypadek, iż otaczają cię ludzie o tak małym ilorazie inteligencji? (tak właśnie byś napisał zamiast IQ gdybś nie był zamerykanizowany). Ja z kolei postrzegam Polaków jako wybitny naród który wiele wniósł do świata nauki, kultury itd. itp. Moi znajomi są bardzo inteligentni i nie wstydzę się przyznać, że niektórzy są mądrzejsi ode mnie bo to dla mnie bardzo budujące, że spędzają ze mną czas. A tak na marginesie czym się zajmujesz jeśli to nie tajemnica?

Nie chodzi o to jacy ludzie mnie otaczają tylko chodzi o ogół.Polacy to patologiczny naród skażony uzależnieniami, brakiem higieny, patologiczne zachowania, bieda która w sumie powoduje to, że tyle milionów tych robaków rozjechało się po świecie, w krajach w których mieszka dużo Polaków największy procent osadzonych to oczywiście polaczki.Możesz sobie wmawiać, ze tak nie jest, ale fakty są takie jakie są.
Zgłoś
kurdeee 2025-08-20, 20:41 2
Nome napisał/a:

kiedyś bardzo dawno temu chcieliśmy trochę dorobić w lato, poszliśmy do gospodarstwa w podwarszawskiej wsi, Falenty czy coś się nazywała
no i zagadaliśmy do gospodarza, uzgodniliśmy warunki i wtedy ten gospodarz mówi, że możemy nocować w gospodarstwie, żeby nie dojeżdżać, zaprowadził nas do takiego domku dla robotników - parobków jak się to na wsi nazywało i omal żeśmy nie umarli z wrażenia,
takiego chlewu w jakim ci ludzie żyli nigdy w całym swoim życiu nie widziałam, leżeli obaj pijani na zaszczanych i chyba jeszcze coś więcej materacach smród że zdechnąć można, całe pomieszczenie: podłoga, ściany z brunatną warstwą brudu,
popracowaliśmy tam jeden dzień i uciekliśmy,
nie zadawałam sobie wtedy sprawy jak straszne życie może być dla ludzi na wsi, dla biedoty
straszliwa bieda, brak przyzwoitej szkoły, tak jest na wsiach, i przepis na naszą polską patologię

Ciężkie masz wspomnienia... Udało Ci się z tego wyrwać ? :]
Trzymam za ciebie kciuki!
Zgłoś
a1lp2ha3 2025-08-20, 21:17 1
TwójCzarnyPan napisał/a:

Od jakiegoś czasu najwięcej polskiego brudu spływa akurat do Holandii. Pewnie jaranko ich przyciąga. No i robota w rolnictwie, nawet wiecznie ujarany może ją robić.

Co ty tam od dawna są już najgorsze elementy w NL
Zgłoś
~Henryk_Sprężyna 2025-08-20, 22:28
TwójCzarnyPan napisał/a:

Od jakiegoś czasu najwięcej polskiego brudu spływa akurat do Holandii.

To prawda, mogę nawet dokładnie określić ten czas - od 2004.
Zgłoś
Prochownia 2025-08-20, 22:31 2
Zgłoś
marcintutbxl 2025-08-20, 22:52 2
Zgłoś
DorotaNowak 2025-08-20, 22:57
A spaślanica jedyne co potrafi - strzela paralizatorem. Typowa ulana baba, pustka we łbie i sadło na brzuchu, równouprawnienie.
Zgłoś
Myxxer 2025-08-21, 0:01
nieudacznicy jak u nas
Zgłoś
smc 2025-08-21, 0:13 1
romek134 napisał/a:

Przykro patrzy się na polską patologię za granicami naszego kraju. Niestety opinia przykleja się do wszystkich, także tych normalnych Polaków.

Jak ja się cieszę, że to zza granicy
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem