Główna Poczekalnia (2) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Postaw kawę Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 10:00
Nasi w Holandii
NotEnoughMana • 2025-08-20, 8:58
CHWDP jeszcze z Polski przywiezione 😂

[ Komentarz dodany przez: Centurion: 2025-08-20, 14:35 ]
Cytat:

Do skandalicznej sytuacji doszło w Hadze z udziałem pijanych Polaków. Po akcji ratunkowej, w czasie której wyciągnięto z wody dwóch naszych rodaków, ci zamiast podziękować, zaatakowali policjantów. Sytuację zarejestrowały kamery.

polishexpress.eu/polacy-zaatakowali-policjantow-w-holandii-po-akcji-ratunkowej/
Zmieniono 4 razy Zgłoś
dlubacz2 2025-08-20, 13:42 8
Byłem w NL i połowa Polaków tam to patologia, której nie chciałbym tutaj.

Chciałem jednak pochwalić KOBIETĘ W POLICJI! 5/5. Paralizator pyk, drugi paralizator pyk. Tak się gra.
Zgłoś
gosc9988 2025-08-20, 14:01 4
TwójCzarnyPan napisał/a:

Od jakiegoś czasu najwięcej polskiego brudu spływa akurat do Holandii. Pewnie jaranko ich przyciąga. No i robota w rolnictwie, nawet wiecznie ujarany może ją robić.

Niestety, sama patola się tam pcha. Tacy co w Polsce po recydywach albo nikt rozsądny nie chce przyjąć zapijaczonych i zaćpanych waćpanów.
Zgłoś
romek134 2025-08-20, 14:10 3
Prosiłbym jeszcze o poprawę tytułu posta. Ja z tymi typami bie mam i nie chcę mieć nic wspólnego. To nie są nasi, to jest skrajna patologia.
Zgłoś
JebacPis100procent 2025-08-20, 14:12 4
TwójCzarnyPan napisał/a:

Od jakiegoś czasu najwięcej polskiego brudu spływa akurat do Holandii. Pewnie jaranko ich przyciąga. No i robota w rolnictwie, nawet wiecznie ujarany może ją robić.

To jest właśnie jeden z plusów wstąpienia Polski do UE, cała ta zbieranina pijaków, obszczańców i obsrańców wyjechała za granicę sadzić kwiatki albo myć dupy staruszkom. Od tamtej pory w moim mieście jest czyściej, bezpieczniej i jakoś tak ładniej.
Zgłoś
Nome 2025-08-20, 14:25 3
kiedyś bardzo dawno temu chcieliśmy trochę dorobić w lato, poszliśmy do gospodarstwa w podwarszawskiej wsi, Falenty czy coś się nazywała

no i zagadaliśmy do gospodarza, uzgodniliśmy warunki i wtedy ten gospodarz mówi, że możemy nocować w gospodarstwie, żeby nie dojeżdżać, zaprowadził nas do takiego domku dla robotników - parobków jak się to na wsi nazywało i omal żeśmy nie umarli z wrażenia,

takiego chlewu w jakim ci ludzie żyli nigdy w całym swoim życiu nie widziałam, leżeli obaj pijani na zaszczanych i chyba jeszcze coś więcej materacach smród że zdechnąć można, całe pomieszczenie: podłoga, ściany z brunatną warstwą brudu,

popracowaliśmy tam jeden dzień i uciekliśmy,

nie zadawałam sobie wtedy sprawy jak straszne życie może być dla ludzi na wsi, dla biedoty

straszliwa bieda, brak przyzwoitej szkoły, tak jest na wsiach, i przepis na naszą polską patologię
Zgłoś
Szary_Jeleń 2025-08-20, 15:28 6
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
staachujones 2025-08-20, 15:51 1
czy nie możemy tam wysłać całej naszej patologii?
niby trochę wstyd, ale jednak byśmy w Polsce spokój mieli.
Zgłoś
35i 2025-08-20, 15:57
Najgorsza patola jest w Warszawie. To ci co przechlali pieniądze na bilet.
Zgłoś
Medikk 2025-08-20, 16:00
Już widzę ten nagłówek w gazetach. "Agresywny imigrant z POLSKI zaatakował policjanta."
Zgłoś
Plodus 2025-08-20, 16:43 1
TwójCzarnyPan napisał/a:

Wujek Adi miał taki pomysł na Polaków. Zrobić z nich robotników rolnych i drobnych wyrobników. Takie obrazki i fakt, że jak ktoś coś w Polsce robi innego niż reszta tego motłochu to standardową ripostą jest "za robotę się weź", pokazuje, że coś w tym jest.
Zgłoś
Wujek_Bukake 2025-08-20, 17:07 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Uzi99 2025-08-20, 17:10
Ładnie siadło 😀🙋🏻byłem pod wrażeniem jak szybko się ogarnął nasz po paralizatorze....pewnie był znieczulony ...i poleciał odbić koleszke ....to się szanuję 💪🏻😀
Zgłoś
sej_maj_nejm_bicz 2025-08-20, 17:35
Z kad wiecie że nasi? Slychac jak pieknie holenderskim wywijaja chlopy ,ja tam nic nie rozumiem co gadają.
Zgłoś
KamilDC86 2025-08-20, 18:04 4
Zgłoś
NeinNeinNeiN 2025-08-20, 18:40 6
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem