Byłem w NL i połowa Polaków tam to patologia, której nie chciałbym tutaj.
Chciałem jednak pochwalić KOBIETĘ W POLICJI! 5/5. Paralizator pyk, drugi paralizator pyk. Tak się gra.
TwójCzarnyPan napisał/a:
Od jakiegoś czasu najwięcej polskiego brudu spływa akurat do Holandii. Pewnie jaranko ich przyciąga. No i robota w rolnictwie, nawet wiecznie ujarany może ją robić.
Niestety, sama patola się tam pcha. Tacy co w Polsce po recydywach albo nikt rozsądny nie chce przyjąć zapijaczonych i zaćpanych waćpanów.
Prosiłbym jeszcze o poprawę tytułu posta. Ja z tymi typami bie mam i nie chcę mieć nic wspólnego. To nie są nasi, to jest skrajna patologia.
TwójCzarnyPan napisał/a:
Od jakiegoś czasu najwięcej polskiego brudu spływa akurat do Holandii. Pewnie jaranko ich przyciąga. No i robota w rolnictwie, nawet wiecznie ujarany może ją robić.
To jest właśnie jeden z plusów wstąpienia Polski do UE, cała ta zbieranina pijaków, obszczańców i obsrańców wyjechała za granicę sadzić kwiatki albo myć dupy staruszkom. Od tamtej pory w moim mieście jest czyściej, bezpieczniej i jakoś tak ładniej.
Nome
2025-08-20, 14:25
kiedyś bardzo dawno temu chcieliśmy trochę dorobić w lato, poszliśmy do gospodarstwa w podwarszawskiej wsi, Falenty czy coś się nazywała
no i zagadaliśmy do gospodarza, uzgodniliśmy warunki i wtedy ten gospodarz mówi, że możemy nocować w gospodarstwie, żeby nie dojeżdżać, zaprowadził nas do takiego domku dla robotników - parobków jak się to na wsi nazywało i omal żeśmy nie umarli z wrażenia,
takiego chlewu w jakim ci ludzie żyli nigdy w całym swoim życiu nie widziałam, leżeli obaj pijani na zaszczanych i chyba jeszcze coś więcej materacach smród że zdechnąć można, całe pomieszczenie: podłoga, ściany z brunatną warstwą brudu,
popracowaliśmy tam jeden dzień i uciekliśmy,
nie zadawałam sobie wtedy sprawy jak straszne życie może być dla ludzi na wsi, dla biedoty
straszliwa bieda, brak przyzwoitej szkoły, tak jest na wsiach, i przepis na naszą polską patologię
czy nie możemy tam wysłać całej naszej patologii?
niby trochę wstyd, ale jednak byśmy w Polsce spokój mieli.
Najgorsza patola jest w Warszawie. To ci co przechlali pieniądze na bilet.
Już widzę ten nagłówek w gazetach. "Agresywny imigrant z POLSKI zaatakował policjanta."
TwójCzarnyPan napisał/a:
Wujek Adi miał taki pomysł na Polaków. Zrobić z nich robotników rolnych i drobnych wyrobników. Takie obrazki i fakt, że jak ktoś coś w Polsce robi innego niż reszta tego motłochu to standardową ripostą jest "za robotę się weź", pokazuje, że coś w tym jest.
Ładnie siadło 😀🙋🏻byłem pod wrażeniem jak szybko się ogarnął nasz po paralizatorze....pewnie był znieczulony ...i poleciał odbić koleszke ....to się szanuję 💪🏻😀
Z kad wiecie że nasi? Slychac jak pieknie holenderskim wywijaja chlopy ,ja tam nic nie rozumiem co gadają.