Materla i Omielańczuk na basenie podczas wypadu do Usa. Jak mawiają: "co się dzieje w Vegas, zostaje w Vegas"
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
i tak zawsze bardziej męscy od ludzi takich jak ty
ktoś słabo pracował bo albo łuska albo siatka mu na plecach wyrosła
Oj tam. Przygotowanie do sparingu w wodzie. Tylko widze trzy dlonie, w tym jedna na sutku. A gdze czwarta? Niewazne, byle by sie.. dodrze tlukli (chodzi o walke) hahah.
mnie tam mma specjalnie jakoś nie kręci, oglądam tylko dla nazwisk. Wolę obejrzeć boks bądź K1. Przytulający się faceci przez kilka minut to nie dla mnie
konto usunięte
2014-03-17, 21:14
Materla ma teraz nowa ksywke po Vegas. CHIPICACAO:d
konto usunięte
2014-03-17, 21:18
Odbijcie od Materli to spoko gość
konto usunięte
2014-03-17, 21:42
konto usunięte
2014-03-17, 22:04
podejrzewam że post o treści np "pedały do gazu" zebrałby od sadisticowej gimbusiarni rekordowa ilość piw. a następny np o treści "do gazu z pedałami" też. itd.
konto usunięte
2014-03-17, 22:15
@zincum
mordo
chłopaku
dzieciaku
ziemniaku
bracie
kamracie
wariacie
piracie
konto usunięte
2014-03-17, 22:16
To baby robią kontratak. Nie bój się, Breżniewa przeżyłem to i teraz sobie poradzimy
To plan zdjęciowy "Zdrada".
konto usunięte
2014-03-17, 23:37
konto usunięte
2014-03-17, 23:53