Pani wojująca weganka twierdziła, że ją YT dyskryminuje, filtruje i, że jej dochody z kanału spadały. Zaatakowała siedzibę YT raniąc kilka osób i palnęła sobie w łeb. A co prezentowała sobą ta pani na tym swoim kanale poniżej.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dodam do ulubionych na wszelki wypadek, jakby mi do glowy przyszla ochota na odstawienie mięsa...
h🤬j r🤬ał bym ..nawet cyc ma, mózgu już brak ale i tak bym r🤬ał
Up Gdzie ty k🤬a cyca widzisz chopie!
Nie sądzę, aby świat sztuki odczuł tę stratę.
Nie je mięsa i jej odj🤬o.
Jedz mięso a ci nie odjebie.
Tak mówi księga ulicy.
Jp 69%
konto usunięte
2018-04-06, 19:52
w sumie dobrze, że nie żyje
Youtube to niezła mafia jest, jak jakiś kanał jest w jakikolwiek sposób niepoprawny to po cichu cofają pozytywne oceny i subskrypcje użytkowników, o przychodach z reklam nie wspomnę. Ziomki z taofledermaus mają z tym problemy bo p🤬dusie uznały elaborację amunicji za niepoprawną. Właściwie to jest to takie narzędzie do lewaczenia społeczeństwa.
Kobieta nawet zamachu dobrze nie przeprowadzi...
konto usunięte
2018-04-06, 20:29
nie te warzywka i za dużo liści
Pochodzila z Iranu i jedno ze zrodel twierdzi, ze to transeksualista.
"W Islamskiej Republice Iranu kilkaset osób rocznie poddaje się operacji zmiany płci. Całkowicie legalnie i częściowo za państwowe pieniądze."
zrodlo:
wysokieobcasy.pl/wysokie-obcasy/1,96856,11835137,W_Iranie_latwiej_byc_...
Nie ważne co prezentowała... Youtube robi takie rzeczy jak cenzura ideologiczna, skracanie zasięgów, odcinanie płatności za filmy a wszystko to w ramach walki ze wszystkim co nie zgadza się z lewicową ideologią.
Kill it with... Oh, wait...
konto usunięte
2018-04-07, 15:15
faktycznie, wygląda jak umalowana ciota