Główna Poczekalnia (5) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 21:51
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:00
Nasima Aghadama
nowynick • 2018-04-06, 10:08
Pani wojująca weganka twierdziła, że ją YT dyskryminuje, filtruje i, że jej dochody z kanału spadały. Zaatakowała siedzibę YT raniąc kilka osób i palnęła sobie w łeb. A co prezentowała sobą ta pani na tym swoim kanale poniżej.
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2018-04-06, 10:12 14
ktoś gdzieś dobrze napisal że brak "kiełbasy" potrafi namieszać w głowie
Zgłoś
konto usunięte 2018-04-06, 10:14 5
Czekałem na chwilę, gdy strzela sobie w ten pusty łeb
Zgłoś
konto usunięte 2018-04-06, 10:19 12
Dziwne że zgineła, wszak nie strzeliła sobie w niezbedny do zycia organ.

P.S. czy to nie czasem jakis trans? Wygląda jak cpun z galeri mokotowskiej.
Zgłoś
longlong7 2018-04-06, 10:41 3
weganka c🤬tka normalnie kumulacja, dziwią mnie wasze zdziwienia
Zgłoś
freaky 2018-04-06, 10:43 65
Zgłoś
konto usunięte 2018-04-06, 12:28
jedna siostra godlewska??
Zgłoś
mazga50 2018-04-06, 12:51
Co to za gówno?
Zgłoś
adax88 2018-04-06, 13:15 8
Dobrze że się odj🤬a. Świat jest lepszy bez takich ameb
Zgłoś
D3Ton 2018-04-06, 13:32 2
Palnęła sobie w łeb i nie nagrała..??
Nawet to potrafiła zj🤬...
Zgłoś
konto usunięte 2018-04-06, 14:03 11
moim zdaniem to ze sama sie odstrzeliła to najlepsze rozwiązenie jakie może być tylko nie rozumiem skoro nikogo nie zastrzelila czemu wychodziła z domu i robiła zamieszanie mogła to zrobić u sibeie....
Zgłoś
LucyferPL 2018-04-06, 14:09 2
dziwne ze w zakladzie psychiatrycznym nie siedziala
Zgłoś
konto usunięte 2018-04-06, 15:04 5
od zdarzenia jej oglądalność wzrosła <brawo>
YT nie ma komu zapłacić...
Zgłoś
osbek 2018-04-06, 15:14 2
YT i Fejsbuczek zamiast banować za "mowę nienawiści" w stylu "pedał" czy "jestem biały i jestem z tego dumny" powinny ogarnąć systemy wyłapujące takich pojebów i posyłać info do odpowiednich służb w celu stałego nadzoru tak na wszelki wypadek.
Zgłoś
konto usunięte 2018-04-06, 15:31
osbek napisał/a:

YT i Fejsbuczek zamiast banować za "mowę nienawiści" w stylu "pedał" czy "jestem biały i jestem z tego dumny" powinny ogarnąć systemy wyłapujące takich pojebów i posyłać info do odpowiednich służb w celu stałego nadzoru tak na wszelki wypadek.

Te kanały to nie tylko stała rekrutownia wojowników ISIS, ale siedlisko wszelkiego możliwego zj🤬ia. Wpisujac fraze królewna śnieżka po pewnym czasie moze nam sie wyswietlić filmik jak jest wyprowadzana na smyczy przez krasnoludka. tak wiec nie ma co zostawiac małych dzieci samych przed kompem, nawet jak nie umieja pisac. Nie wspomne ze wszelka lewicowa ekstrema jest akceptowana. Mozna lżyc z KK ale z islamu juz nie mozna, bo to mowa nienawiści.

Swoja droga pozdrawiam frajerów co zalogowali się na fejsie pod prawdziwymi danymi.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem