📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:54

Takich czasów dożyliśmy, że ludzie cenią sobie bardziej brak zadrapań na małej Skodzie niż własne życie.
niech mi ktoś powie, wyłamany szlaban w jakiś sposób gdzieś tam (w jakimś centrum nadzoru ruchu) jest sygnalizowany ze został wyłamany?

powinni dziwce odebrac dozywotnie prawo kierowania czymkolwiek, bo jest tak kurewsko glupia
Halman napisał/a:
niech mi ktoś powie, wyłamany szlaban w jakiś sposób gdzieś tam (w jakimś centrum nadzoru ruchu) jest sygnalizowany ze został wyłamany?
A jak myślisz, z jakiej kamery nagranie jest?
Halman napisał/a:
Od tego ludzie siedzą w LCSach, praktycznie wszystkie przejazdy są monitorowane.
Kriski napisał/a:
Do zdalnej kontroli z pociągu PKP potrzebuje jeszcze z 20 lat (stworzyć prototyp, prace koncepcyjne itd, itp, czyli cała ta praca która nic nie tworzy a za którą bierze się pieniądze)
Sterowanie odbywa się z "centrali" lub przez dróżnika.
Na zadupiach zamykane są automatycznie kiedy pociąg najedzie na czujnik.
dzięki za info, wydawało mi się to do zrobienia bez problemu na dzień dzisiejszy dlatego o to pytałem ale widocznie popłynąłem z fantazją ...

widzę,, że to jedno z tych aut co się wozi w normalnym aucie jako zapas ....... trzeba mieć w ogole na to prawo jazdy ?
"dobrze ze się jakiś ogarnięty znalazł bo by była mielonka z kobiety.. "
No jak dobrze? To co my tu oglądamy, romantyczne wschody słońca?
No jak dobrze? To co my tu oglądamy, romantyczne wschody słońca?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie