Co do przepowiedni dla debili, Malachiasz w ogóle nie wspomina o końcu świata, to sobie dopisali teraźniejsi idioci. Pisze wyraźnie o końcu kościoła katolickiego, niektórzy mają zbyt duże mniemanie o tej firmie że jej bankructwo ma oznaczać koniec.
Zresztą te wypociny odkryto pod koniec XVI wieku a oznacza to że jakiś wesoły klecha pragnął sobie trochę dorobić i napisał sobie mały wierszyk, Malachiasz nie mógł temu zaprzeczyć nie żył już od prawie 450 lat.
Konto usunięte
2013-02-12, 20:44
Następny bedzie murzyn, a następnie będzie koniec świata, tak jest zapisane i h🤬j.
I wy wierzycie w te przepowiednie o końcu świata? Murzyn został 44 prezydentem USA. Miał być koniec jakoś do tej pory nie. Opamiętajcie się trochę
Konto usunięte
2013-02-12, 20:53
K🤬a ilu debili na sadolu w przepowiednie wierzy hahaha
Ja p🤬le!!! ledwo skończyło się prorokowanie końca świata związanego z majami, miesiąc człowiek odpoczął, k🤬a miesiąc, teraz koniec świata bo papież odchodzi i mogą wybrać Piotrka lub czarnego, na świecie panuje fetysz dotyczący masowej zagłady.
Konto usunięte
2013-02-12, 20:57
Ja już wszystko rozszyfrowałem. Ratzinger był w Hitlerjugend (obowiązkowo, ale jednak), więc na pewno hołduje dobrym starym poglądom na temat Murzynów itp.
Aby zapobiec wybraniu czarnego papieża Beni abdykował i osobiście dopilnuje, aby Stolica Piotrowa pozostała czysta rasowo.
Ot cała zagadka.
Konto usunięte
2013-02-12, 21:02
Ja p🤬lę, ludzie się kłócą kto zostanie następnym papieżem, a przecież każdy człowiek, który widzi jaka jest obecna sytuacja na świecie i jest choć trochę ogarnięty, wie, że to już z góry przesądzone, kto będzie następcą Benedykta XVI
Konto usunięte
2013-02-12, 21:24
Anarchangel napisał/a:
www.dailymail.co.uk
AHAHAHHAHAHA, o k🤬a nie mogę...
OPie, twoja głowa zamieniła się miejscem z c🤬jem czy co? Dailyfaggotry to brytyjski odpowiednik naszego polskiego, uwielbianego Faktu.
Konto usunięte
2013-02-12, 21:27
@up
"OPie" - co ten skrót oznacza ? Bo jakoś nie jestem w temacie.
Konto usunięte
2013-02-12, 21:30
PanKupa napisał/a:
@up
"OPie" - co ten skrót oznacza ? Bo jakoś nie jestem w temacie.
OP - z ang. Original Poster, czyli krótko autor tematu.
Konto usunięte
2013-02-12, 21:35
Sranie w banie Malachiasz nigdy nie powiedział nic co by się sprawdziło, wszystko to tylko i zwykłe słowa ludzkie domysły, w k🤬e zaj🤬a!
Konto usunięte
2013-02-12, 21:36
a weźcie napiszcie coś jeszcze o tych przepowiedniach itd.
""OPie" - co ten skrót oznacza ? Bo jakoś nie jestem w temacie."
To chyba z sosnowca jesteś
Konto usunięte
2013-02-12, 21:46
Nie został zamordowany
Papieżem zostanie murzyn i będzie koniec świata
Konto usunięte
2013-02-12, 22:01
to na pewno sprawka illuminatów..