👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:25

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

tacy ludzie rodzą się chyba w połączeniu komórki jajowej z ikrą
I co tutaj niby sadystycznego? Gdyby zginął chociaż na końcu, coś go przejechało, albo jakieś ruskie dresy go sklepały to rozumie. Tak to nie wiem kiego grzyba coś takiego tu wrzucać.

Kolesiowi popieprzyły się epoki. Wrota czasu wpuściły kretyna w XXI wiek.

Basika063 napisał/a:
Kolesiowi popieprzyły się epoki. Wrota czasu wpuściły kretyna w XXI wiek.
To w poprzednich epokach faceci się malowali?!
To nie wilkołak, prędzej z🤬bołak...

Stara powinna zabronic mu oglądać Zmierzch..czytać Zmierzch...i myśleć o Zmierzchu...

No nie, żeby się tak śmiać z biednego sasquatcha... Że niby nie ma telewizora to można sięz niego nabijać ?! Tak sobie facet myślisz ?!! Hahaa pokaże Ci, ze ma ! Haaa!!.... <rotfl> sąd oni takich ludzi biorą ?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie