J🤬 KSW
podpis użytkownika
Przybyłem, zobaczyłem i oczom nie wierzę.
Od Nastuli proszę się odp🤬lić.
Swoje zrobił za młodszych lat, medale przywoził z olimpiad i nie tylko.
podpis użytkownika
Teraz spróbuj sobie wyobrazić, że Twój stary dyma Ciebie w dupę. A ty stoisz przodem do lustra i patrzysz w odbicie...
E................k
2013-09-29, 0:43
Halinka mam zawał !
p................s
2013-09-29, 1:38
słyszę nawet jego głos
d................9
2013-09-29, 2:22
na KSW 24 było więcej uderzeń w jaja niż w twarz
G................1
2013-09-29, 9:50
co ludzie zrobią dla kasy
z................a
2013-09-29, 10:03
To nie było KO k🤬a.
l................s
2013-09-29, 11:20
"Nokaut (ang. knockout; skrót KO) – w niektórych sportach walki, takich jak boks, kickboxing, boks tajski, wyeliminowanie przeciwnika poprzez spowodowanie jego niezdolności do podjęcia dalszej walki w określonym czasie, najczęściej z powodu utraty przytomności, zamroczenia, wyczerpania, bądź kontuzji."
S................i
2013-09-29, 12:48
KSW- kompromitacja sztuk walki. Walka o pas, gdzie wygrany pasa nie otrzymuje. Już chyba mniej ustawiany, to jest tylko wolna amerykanka.
tak jak wyzej, to nie było ko, a po drugie odp🤬lcie sie od nastka

)
Odp🤬lcie się od Mistrza! Zobaczymy janusze kto się będzie z kogo śmiał jak w wieku Nastka będziecie w wolnych chwilach tylko zamulali przed tv z browarem w ręku i kałdunem wiszącym do kolan. Szacunku trochę pedały dla Tego człowieka!
To jest to z czego kocham się śmiać. Wystarczyłoby żebyście stanęli naprzeciwko Bedorfa przed walką i już byście mieli kisiel w gaciach, ale oczywiście znawców życia jest miliony. Chciałbym wystąpić na KSW nie dla kasy czy sławy, ale dla tej chwili kiedy wiesz, że Twoje zdolności będą oglądać miliony widzów, wychodzisz na ring i zdajesz sobie, że to jedna z chwil na którą czekałeś całe życie. Pozdrowienia dla ludzi sprzed komputerów, obyście coś osiągnęli w życiu.
KSW- Kompromitacja Sztuk Walki