ciekawe ile razy dostali wp🤬l?
wyglądają jakby często miało to miejsce.
ale widać nie pomogło...
ale widać nie pomogło...
K🤬a jeżeli on jest współczesnym jezusem to ja chce być k🤬a tym który przebije mu bok ! >_> butem k🤬A !
Twój Stary napisał/a:
Luntek wyr🤬am cie
Gienek2 napisał/a:
gdzieś tu był poradnik 60 sposobów na utylizacje takich odpadów.
gwiazda zapraszam p🤬lnę cie kilofem bedziesz bardziej szajning
Powell napisał/a:
luntek męska k🤬o zmień imię na c🤬l bo obrażasz wszystkich Pawłów :/
Przez takich idiotów jak Wy własnie, którzy dajecie się sprowokować..łajzy typu Luntek i inne gwiazdy internetu maja pożywkę. To WY ich kreujecie i to WY jesteście odpowiedzialni za ich sukces i obecny stan rzeczywiostości z takimi osobami jako "Gwiazdy", w dodatku to WY dajecie się sprowokować "spedalonym","wyc🤬lonym" piętnastoletnim dzieciom. Żenada i 2 metry kału.

Danon666 napisał/a:
ciekawe ile razy dostali wp🤬l?
ale widać nie pomogło...
Pogorszyło chyba nawet .... w tym wypadku to już ewidentne uszkodzenie mózgu.......
k🤬a, atak niemek na POLSKĘ, a jak płynnie po polsku mówią!
podpis użytkownika

Autorowi za zniszczenie mojej psychiki należy się ban. Takie rzeczy tylko na harda!
"Wk🤬iają mnie wielkie PODPISY"
podpis użytkownika
"Jestem osobą nietolerancyjną i prosiłbym to uszanować""Wk🤬iają mnie wielkie PODPISY"

Oni powinni prezerwatywy reklamować. Od razu wzrósł by popyt

Łosz k🤬a chyba PKP powinno odchwaścić tory do Treblinki
Wy tu p🤬licie a Luntek zgarnia kase za program. 1:0 dla niego. Wszyscy kozacy, kazdy mu chce wp🤬l wpuscic a on ma sie dobrze bo i tak kazdy mocny tylko w internecie. 2:0 dla niego. Setki filmikow, i tysiace komentarzy na jego temat dzieki wam. 3:0 dla niego.
Moze, tak naprawde chlopak jest po prostu inteligentny i wykreowal sobie takiego Luntka w necie zeby sie nim media zainteresowaly i zeby potem zgarnac kase wystepujac w programach i udajac Udalo mu sie to dzieki waszej glupocie.
Mowcie co checie, ale moim zdaniem te "gwiazdy internetu" sa tymi gwiazdami tylko i wylacznie dzieki ludziom, ktorzy ich ogladaja i komentuja, nie zaleznie od tego czy ich lubia czy nienawidza.