"Ludzie w dzisiejszych czasach maja poważny problem z wyglądem. Gdzie się tylko nie obejrzę to widzę za mocną opaleniznę z solarium, obcisłe jeansy, za mocny makijaż. A kobiety są jeszcze gorsze."
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:39
@DeepInLove
Ludzie mają zadziwiającą tendencję do przechodzenia z jednej skrajności w drugą i lepiej już nie będzie do czasu aż ktoś wyrżnie pół Europy. Jakież to oczywiste.
Ludzie mają zadziwiającą tendencję do przechodzenia z jednej skrajności w drugą i lepiej już nie będzie do czasu aż ktoś wyrżnie pół Europy. Jakież to oczywiste.
" A kobiety są jeszcze gorsze" - zabrzmiało jak byś był pedałem i krytykował, że pedzie i panienki nie mają wyczucia smaku.
@Mojoo jemu nie chodzi o bycie pedałem, tylko o fakt że to co zazwyczaj dotyczyło kobiet(i "na nich" dobrze wyglądało[w odpowiedniej dawce, rzecz jasna!]) teraz przejęli faceci. Kobiety z kolei kobiecość tracą znaleźć sensowną jest coraz trudniej, niestety.
@Magnus jak już używasz cudzysłowu to podaj proszę do kogo cytat należy
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie