Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:


Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:


Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Avatar
Hazio 2018-03-20, 12:09 16
Obrzydlistwo, że o c🤬j
Zgłoś
Avatar
Wiewór 2018-03-20, 12:12 19
Te tłuste larwy wijące się w sosiwie przypominają mi protestujące feministki

podpis użytkownika

Każdy myślący człowiek jest ateistą.
-Ernest Hemingway

***** ***
Zgłoś
Avatar
Bourbonable 2018-03-20, 12:43
nie ma to ja swiezo-tryskajaca krew z przegryzanej malej myszki mniam
Zgłoś
Avatar
ypierdalaj 2018-03-20, 12:59 52
Jak ja kocham swój kraj płynący cebulą i to, że najstraszniejsze co się u nas je to flaki. Swoją drogą cebula jest chyba najbardziej niedocenionym warzywem Polski. Jest dobra do wszystkiego, jajecznicy, sosów, do zupy, robi się ją na słodko jako lekarstwo na przeziębienie, kiełbasa z cebulą i kiszonym to klasyk, a Amerykanie wymyślili nawet onion ringsy. Cebula hurr durr!!!
Zgłoś
Avatar
p................6 2018-03-20, 13:19 16
Cytat:

Jak ja kocham swój kraj płynący cebulą i to, że najstraszniejsze co się u nas je to flaki.



Polecam pieczone głowki jagniece takim razem.

wgrane.pl/5e88bc6cf78643829b452650448cf88a

Niektórych odrzuca czernina, albo dziczyzna zwłaszcza ptactwo i zające które musi skruszec czy podgnic. W niektórych regionach zajadano sie psim smalcem jako remedium na wszelkie dolegliwości. Jeszcze w XX-leciu miedzywojennym populatne były "chrusty" czyli wróble smazone z wnętrznosciami na głebokim smalcu.

Ale najlepszy jest staropolski przepis na kefir z kota

Bierzemy jednego dorodnego kota. Głaszczemy go z włosem. Łapiemy za ogon. Robimy cztery pełne obroty jak przy rzucie młotem i łbem kota walimy o pień najbliższego drzewa. Lekko oszołomionego kota zabieramy do najbliższej piaskownicy. Kopiemy pokaźny dołek na długość kota, spuszczamy go głową w dół i przysypujemy tak, aby zetknięcie ogona z tylną częścią kota była przykryta lekko piaskiem. Ziemię wokół ogona mocno przyklepujemy stopami, aby kot się przypadkiem nie odkopał. Tak przyrządzony koktajl pozostawiamy na dwa tygodnie. Po dwóch tygodniach, jeżeli kotu nie udało się odkopać i spieprzyć podchodzimy do ogona i lekko go szarpiemy. Jeżeli trzyma się sztywno musimy odczekać jeszcze kilka dni. Jeżeli wychodzi lekko, to ogon wyciągamy, a w powstały otwór wkładamy słomkę i parasolkę. Koktajl jest gotowy.
Zgłoś
Avatar
nowynick 2018-03-20, 13:35 1
w zasadzie nie dziwi mnie, że jak ktoś wp🤬la robale to smaży je żywe, łatwiej tak przechowywać aż się klient napatoczy. Trochę bardziej odrzuca mnie od tego co się jeszcze wije po przyrządzeniu i pewnie bym się nie pokusił.
Zgłoś
Avatar
Kyrie_Eleison 2018-03-20, 13:41 1
Ok🤬ahydne
Zgłoś
Avatar
Wiewór 2018-03-20, 13:54 1
poligon6 napisał/a:



Polecam pieczone głowki jagniece takim razem.

wgrane.pl/5e88bc6cf78643829b452650448cf88a

Niektórych odrzuca czernina, albo dziczyzna zwłaszcza ptactwo i zające które musi skruszec czy podgnic. W niektórych regionach zajadano sie psim smalcem jako remedium na wszelkie dolegliwości. Jeszcze w XX-leciu miedzywojennym populatne były "chrusty" czyli wróble smazone z wnętrznosciami na głebokim smalcu.

Ale najlepszy jest staropolski przepis na kefir z kota

Bierzemy jednego dorodnego kota. Głaszczemy go z włosem. Łapiemy za ogon. Robimy cztery pełne obroty jak przy rzucie młotem i łbem kota walimy o pień najbliższego drzewa. Lekko oszołomionego kota zabieramy do najbliższej piaskownicy. Kopiemy pokaźny dołek na długość kota, spuszczamy go głową w dół i przysypujemy tak, aby zetknięcie ogona z tylną częścią kota była przykryta lekko piaskiem. Ziemię wokół ogona mocno przyklepujemy stopami, aby kot się przypadkiem nie odkopał. Tak przyrządzony koktajl pozostawiamy na dwa tygodnie. Po dwóch tygodniach, jeżeli kotu nie udało się odkopać i spieprzyć podchodzimy do ogona i lekko go szarpiemy. Jeżeli trzyma się sztywno musimy odczekać jeszcze kilka dni. Jeżeli wychodzi lekko, to ogon wyciągamy, a w powstały otwór wkładamy słomkę i parasolkę. Koktajl jest gotowy.



podpis użytkownika

Każdy myślący człowiek jest ateistą.
-Ernest Hemingway

***** ***
Zgłoś
Avatar
L................a 2018-03-20, 15:57 5
E tam p🤬licie. Takie robale to najbardziej wydajne i najlepiej przyswajalne białko zwierzęce. A co do przyrządzania, to nawet lepiej, kiedy potrawa sama się miesza na patelni.
Zgłoś
Avatar
siwybis 2018-03-20, 17:25 8
Ciekawe ile potrzeba dni głodu by złamać w człowieku każdy opór?
Zgłoś
Avatar
Argeusz 2018-03-20, 17:29
młodą żywą ośmiorniczkę z ostrym sosem bym op🤬lił bez problemu. Robactwo też, super sprawa, polecam koniki polne z chili. Zajebiście chrupiące.

podpis użytkownika

Całe życie w bólu i cierpieniu.
Zgłoś
Avatar
saves 2018-03-20, 17:40
Na tyłach każdego szpitala mają restaurację. Co wydłubią czy utną od razu do gara pakują.
Zgłoś
Avatar
Hrabia Drapula 2018-03-20, 17:45
lubię świeże jedzenie, ale wk🤬ia mnie jak się broni przed zjedzeniem
na płody chyba bym się nie skusił jednak

podpis użytkownika

Zgłoś
Avatar
p................6 2018-03-20, 17:52
Cytat:

lubię świeże jedzenie, ale wk🤬ia mnie jak się broni przed zjedzeniem
na płody chyba bym się nie skusił jednak
______________



Płody sie nie ruszaja za bardzo, w sumie mógłbys spokojnie wszamać i nic byś nie poczuł. Czasami zaraz po aborcji wykonuja jakies szczatkowe ruchy, ale potem spokojnie dogorywaja przez kilka godzin zachowujac świezość.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie