Główna Poczekalnia (1) Soft (6) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 21:51
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:07
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Avatar
Hazio 2018-03-20, 12:09 16
Obrzydlistwo, że o c🤬j
Zgłoś
Avatar
Wiewór 2018-03-20, 12:12 19
Te tłuste larwy wijące się w sosiwie przypominają mi protestujące feministki
Zgłoś
Avatar
Bourbonable 2018-03-20, 12:43
nie ma to ja swiezo-tryskajaca krew z przegryzanej malej myszki mniam
Zgłoś
Avatar
ypierdalaj 2018-03-20, 12:59 52
Jak ja kocham swój kraj płynący cebulą i to, że najstraszniejsze co się u nas je to flaki. Swoją drogą cebula jest chyba najbardziej niedocenionym warzywem Polski. Jest dobra do wszystkiego, jajecznicy, sosów, do zupy, robi się ją na słodko jako lekarstwo na przeziębienie, kiełbasa z cebulą i kiszonym to klasyk, a Amerykanie wymyślili nawet onion ringsy. Cebula hurr durr!!!
Zgłoś
Avatar
konto usunięte 2018-03-20, 13:19 16
Cytat:

Jak ja kocham swój kraj płynący cebulą i to, że najstraszniejsze co się u nas je to flaki.



Polecam pieczone głowki jagniece takim razem.

wgrane.pl/5e88bc6cf78643829b452650448cf88a

Niektórych odrzuca czernina, albo dziczyzna zwłaszcza ptactwo i zające które musi skruszec czy podgnic. W niektórych regionach zajadano sie psim smalcem jako remedium na wszelkie dolegliwości. Jeszcze w XX-leciu miedzywojennym populatne były "chrusty" czyli wróble smazone z wnętrznosciami na głebokim smalcu.

Ale najlepszy jest staropolski przepis na kefir z kota

Bierzemy jednego dorodnego kota. Głaszczemy go z włosem. Łapiemy za ogon. Robimy cztery pełne obroty jak przy rzucie młotem i łbem kota walimy o pień najbliższego drzewa. Lekko oszołomionego kota zabieramy do najbliższej piaskownicy. Kopiemy pokaźny dołek na długość kota, spuszczamy go głową w dół i przysypujemy tak, aby zetknięcie ogona z tylną częścią kota była przykryta lekko piaskiem. Ziemię wokół ogona mocno przyklepujemy stopami, aby kot się przypadkiem nie odkopał. Tak przyrządzony koktajl pozostawiamy na dwa tygodnie. Po dwóch tygodniach, jeżeli kotu nie udało się odkopać i spieprzyć podchodzimy do ogona i lekko go szarpiemy. Jeżeli trzyma się sztywno musimy odczekać jeszcze kilka dni. Jeżeli wychodzi lekko, to ogon wyciągamy, a w powstały otwór wkładamy słomkę i parasolkę. Koktajl jest gotowy.
Zgłoś
Avatar
nowynick 2018-03-20, 13:35 1
w zasadzie nie dziwi mnie, że jak ktoś wp🤬la robale to smaży je żywe, łatwiej tak przechowywać aż się klient napatoczy. Trochę bardziej odrzuca mnie od tego co się jeszcze wije po przyrządzeniu i pewnie bym się nie pokusił.
Zgłoś
Avatar
Kyrie_Eleison 2018-03-20, 13:41 1
Ok🤬ahydne
Zgłoś
Avatar
Wiewór 2018-03-20, 13:54 1
poligon6 napisał/a:



Polecam pieczone głowki jagniece takim razem.

wgrane.pl/5e88bc6cf78643829b452650448cf88a

Niektórych odrzuca czernina, albo dziczyzna zwłaszcza ptactwo i zające które musi skruszec czy podgnic. W niektórych regionach zajadano sie psim smalcem jako remedium na wszelkie dolegliwości. Jeszcze w XX-leciu miedzywojennym populatne były "chrusty" czyli wróble smazone z wnętrznosciami na głebokim smalcu.

Ale najlepszy jest staropolski przepis na kefir z kota

Bierzemy jednego dorodnego kota. Głaszczemy go z włosem. Łapiemy za ogon. Robimy cztery pełne obroty jak przy rzucie młotem i łbem kota walimy o pień najbliższego drzewa. Lekko oszołomionego kota zabieramy do najbliższej piaskownicy. Kopiemy pokaźny dołek na długość kota, spuszczamy go głową w dół i przysypujemy tak, aby zetknięcie ogona z tylną częścią kota była przykryta lekko piaskiem. Ziemię wokół ogona mocno przyklepujemy stopami, aby kot się przypadkiem nie odkopał. Tak przyrządzony koktajl pozostawiamy na dwa tygodnie. Po dwóch tygodniach, jeżeli kotu nie udało się odkopać i spieprzyć podchodzimy do ogona i lekko go szarpiemy. Jeżeli trzyma się sztywno musimy odczekać jeszcze kilka dni. Jeżeli wychodzi lekko, to ogon wyciągamy, a w powstały otwór wkładamy słomkę i parasolkę. Koktajl jest gotowy.



Zgłoś
Avatar
konto usunięte 2018-03-20, 15:57 5
E tam p🤬licie. Takie robale to najbardziej wydajne i najlepiej przyswajalne białko zwierzęce. A co do przyrządzania, to nawet lepiej, kiedy potrawa sama się miesza na patelni.
Zgłoś
Avatar
siwybis 2018-03-20, 17:25 8
Ciekawe ile potrzeba dni głodu by złamać w człowieku każdy opór?
Zgłoś
Avatar
konto usunięte 2018-03-20, 17:29
młodą żywą ośmiorniczkę z ostrym sosem bym op🤬lił bez problemu. Robactwo też, super sprawa, polecam koniki polne z chili. Zajebiście chrupiące.
Zgłoś
Avatar
saves 2018-03-20, 17:40
Na tyłach każdego szpitala mają restaurację. Co wydłubią czy utną od razu do gara pakują.
Zgłoś
Avatar
Hrabia Drapula 2018-03-20, 17:45
lubię świeże jedzenie, ale wk🤬ia mnie jak się broni przed zjedzeniem
na płody chyba bym się nie skusił jednak
Zgłoś
Avatar
konto usunięte 2018-03-20, 17:52
Cytat:

lubię świeże jedzenie, ale wk🤬ia mnie jak się broni przed zjedzeniem
na płody chyba bym się nie skusił jednak
______________



Płody sie nie ruszaja za bardzo, w sumie mógłbys spokojnie wszamać i nic byś nie poczuł. Czasami zaraz po aborcji wykonuja jakies szczatkowe ruchy, ale potem spokojnie dogorywaja przez kilka godzin zachowujac świezość.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

 Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem