📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Przed chwilą
🔥
Hobby
- teraz popularne

Idioci. Wszędzie idioci.
"Żadnej prowokacji ja tam nie widzę" - zajebiście, zdanie osoby, której nie było przedwczoraj na MN. Wypowiedzcie się jeszcze o ostatnim meczu Lecha Poznań, o kilku ostatnich mszach w kościele albo o moim sobotnim obiedzie, dysponujecie podobną wiedzą.
Nie-lemingom, którzy poza medialną papką są serio zainteresowani tym co się działo, a nie tym jak to wyglądało polecam kilka(naście?) filmów na YT, gdzie widać policyjną prowokacje tak wyraźnie, że aż dziw bierze, że policja dała się tak złapać.
"Żadnej prowokacji ja tam nie widzę" - zajebiście, zdanie osoby, której nie było przedwczoraj na MN. Wypowiedzcie się jeszcze o ostatnim meczu Lecha Poznań, o kilku ostatnich mszach w kościele albo o moim sobotnim obiedzie, dysponujecie podobną wiedzą.
Nie-lemingom, którzy poza medialną papką są serio zainteresowani tym co się działo, a nie tym jak to wyglądało polecam kilka(naście?) filmów na YT, gdzie widać policyjną prowokacje tak wyraźnie, że aż dziw bierze, że policja dała się tak złapać.

haha przykładna policja.. odrzucali race w stronę ludzi zamiast gasić ^^

"Nie dajcie się sprowokować policji" - a w tle policja obrzucana kamieniami. A później płaczki w mediach, że policja prowokowała albo ich atakowała.

Poniżej jest filmik, żebyście zobaczyli o co chodzi w pyta.pl.
co byście przestali się spinać i zrozumieli o co chodzi w tym portalu.
co byście przestali się spinać i zrozumieli o co chodzi w tym portalu.

Rząd już pewnie sra w gacie widząc co może zrobić garstka ludzi.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie