📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Przed chwilą

Żart z krótkofalówką najlepszy.
(a pyta to jedyny sponsorowany profil na sadisticu, który wrzuca dobre filmiki, i który zawsze może liczyć na piwo z mojej strony, bo wiem, że mnie nie zawiedzie
)
(a pyta to jedyny sponsorowany profil na sadisticu, który wrzuca dobre filmiki, i który zawsze może liczyć na piwo z mojej strony, bo wiem, że mnie nie zawiedzie

Co on gada w 2:15? Ciężko zrozumieć przez te bębny.
p.s.
Antifa ssie pauke.

p.s.
Antifa ssie pauke.
w 6:08 definitywnie widać, że to policja prowokowała zamieszki rzucając flarami..
poza tym inteligencja lewactwa.. zasłania kamerę żeby nie nagrywali ich zasłoniętych twarzy
poza tym inteligencja lewactwa.. zasłania kamerę żeby nie nagrywali ich zasłoniętych twarzy
@ TomusK
Nie, stary, tylko Antifa ma zasłonięte twarze, ale poczuwa się do odpowiedzialności za innych uczestników marszu. I w sumie rację ma, bo gdyby nie odgonili Pyty, to klatki z tego filmiku zaraz znalazłyby się na Blood and Honor jako porterty tych, co zdradzili białą rasę z pedałami.
Wolałbym, żeby antyfaszyści mieli większy dystans do samych siebie, ale rozumiem poczucie zagrożenia: ostatnio w Polsce prawa obywatleskie należą się tylko nazistom z ONR-u i Janowi Kobylańskiemu.
Nie, stary, tylko Antifa ma zasłonięte twarze, ale poczuwa się do odpowiedzialności za innych uczestników marszu. I w sumie rację ma, bo gdyby nie odgonili Pyty, to klatki z tego filmiku zaraz znalazłyby się na Blood and Honor jako porterty tych, co zdradzili białą rasę z pedałami.
Wolałbym, żeby antyfaszyści mieli większy dystans do samych siebie, ale rozumiem poczucie zagrożenia: ostatnio w Polsce prawa obywatleskie należą się tylko nazistom z ONR-u i Janowi Kobylańskiemu.

5:49 Staly kulwa całe życie
@up, jak się nazywa piosenka w filmiku użytkownika xts.

@up, jak się nazywa piosenka w filmiku użytkownika xts.

1. za ten tekst do dziadka na początku powinien stracić połowę uzębienia
2. przy policji bardziej wiarygodni byliby bez tych "allahagbarów"
3. żal bierze patrząc na tych debili, którzy poszli tam tylko robić burdę, czyli tylko pożywkę dla tefałenów i peowców.
4. cholernie niedobrze, że Ci, którzy teraz potancjalnie mieliby jako cywile bronić naszego kraju, umieją tylko rzucać racami...
3. żal bierze patrząc na tych debili, którzy poszli tam tylko robić burdę, czyli tylko pożywkę dla tefałenów i peowców.
4. cholernie niedobrze, że Ci, którzy teraz potancjalnie mieliby jako cywile bronić naszego kraju, umieją tylko rzucać racami...
kulwasarpana napisał/a:
1. za ten tekst do dziadka na początku powinien stracić połowę uzębienia
weź to obejrzyj jeszcze raz durna pało i dopiero sie wypowiadaj. Policja dostała tymi racami po mordzie wiec co mieli stać i patrzeć jak ładnie się palą ? Odrzucali w bydło które najpierw je rzuciło .

Chyba rozwiązała się zagadka z poprzedniego roku, kto faktycznie atakował i rzucał kostką chodnikową. W tym roku antifa i kolorowi wyszli, przeszli bez jednego zająknięcia i rozeszli się do domów. I znów narodowcy, którzy powinni mieć największy szacunek do symboli narodowych, robili zadymę. Widać gdzieś pod koniec kolegę z onkologii, który - trzymając w łapie zmiętą flagę - rzuca kamieniami w policję. A skądże, to wcale nie jest hipokryzja, prawda?
I jeszcze ci organizatorzy, którzy nawołując do nieatakowania "prowokującej" policji (która była niezwykle grzeczna i miła dla bydła, choć powinna dla przykładu spałować do nieprzytomności ilu się da), faktycznie prowokowali demonstrantów do dalszych "walk".
No, ale p. Zawisza nadal jawnie w TV kłamie, że to wina państwa, policji i systemu, chociaż na wszystkich materiałach (nie mówię o tych z TVNu czy TVP, ale tych amatorskich, bezstronnych) jak byk widać, kto był agresywny i robił największą demolkę.
Wstyd mi strasznie, że taki obraz Polaka-patrioty idzie w świat.
I jeszcze ci organizatorzy, którzy nawołując do nieatakowania "prowokującej" policji (która była niezwykle grzeczna i miła dla bydła, choć powinna dla przykładu spałować do nieprzytomności ilu się da), faktycznie prowokowali demonstrantów do dalszych "walk".
No, ale p. Zawisza nadal jawnie w TV kłamie, że to wina państwa, policji i systemu, chociaż na wszystkich materiałach (nie mówię o tych z TVNu czy TVP, ale tych amatorskich, bezstronnych) jak byk widać, kto był agresywny i robił największą demolkę.
Wstyd mi strasznie, że taki obraz Polaka-patrioty idzie w świat.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie