👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:10
🔥
Nic lepszego już dziś nie zobaczysz
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jesli myslicie, ze to popiedolona akcja, to obczajcie to :
- Ktos mieniacy sie mianem artysty, występuje o dofinansowanie do ministerstwa kultury na swoją prace. Dziwnie sie sklada, ze akurat osoba pracujaca w ministerstwie sztuki jest wujek/ciotka. Artysta dostaje 200.000 na swoja prace. Osoba taka kreci film o karpiach i wrzuca na neta. Kazdy z podatnikow wlasnie zafundowal sobie udzial w tworzeniu tego "dziela"
Dziekuje, kurtyna.
- Ktos mieniacy sie mianem artysty, występuje o dofinansowanie do ministerstwa kultury na swoją prace. Dziwnie sie sklada, ze akurat osoba pracujaca w ministerstwie sztuki jest wujek/ciotka. Artysta dostaje 200.000 na swoja prace. Osoba taka kreci film o karpiach i wrzuca na neta. Kazdy z podatnikow wlasnie zafundowal sobie udzial w tworzeniu tego "dziela"
Dziekuje, kurtyna.
Zmordydomordyzaur. Nowy gatunek.
Uważajcie na siebie, mogą być wszędzie.
Uważajcie na siebie, mogą być wszędzie.
JaTylkonaChwile napisał/a:
Jesli myslicie, ze to popiedolona akcja, to obczajcie to :
Dziekuje, kurtyna.
Toż to definicja dotacji unijnych. I wujka nie trzeba, po prostu tak kasa jest przejadana. Plus taki, że miejsca pracy są i dostawcy robót/usług zarobią. No i jest podatek.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie