👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
50 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Bestia_z_cricolandu napisał/a:
Główna postać z "chłopaki nie płaczą". Ale coś tu się poj🤬o i chyba chodziło o psikute.
Aa psikute pamiętam ale qby nie uja, nawet google nie wiedzą bo poprawiają na 'aby'
Obecnie zawodnicy klubów ligi NHL są zobowiązani do uczestnictwa w przedsezonowym seminarium szkoleniowym dotyczącym różnorodności, a wszelkie nadużycia na tle rasowym karane są zawieszeniem lub grzywną.... wiem że biorą kolorowego podpisują kontrakt i grzeje ławę hehe
Kto by się spodziewał?
To było tak pewne jak to że po niedzieli jest poniedziałek, chyba że są święta.
To było tak pewne jak to że po niedzieli jest poniedziałek, chyba że są święta.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie